TRAILER: Gloednieuwe ‘Spider-Man: No Way Home’ trailer toont alle vijanden

Spider-Man: No Way Home trailer 2

TRAILER: Gloednieuwe ‘Spider-Man: No Way Home’ trailer toont alle vijanden

De nieuwe Spider-Man: No Way Home trailer toont alle vijanden, Doc Ock, Electro, Green Goblin, Sandman en Lizard. Ga jij de nieuwe Marvel-film kijken?

Marvel Studios en Sony Pictures hebben de gloednieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home onthuld.

Tijdens de drie minuten durende visual horen we Peter Parker, gespeeld door Tom Holland, voor het eerst vertellen hoe zijn leven is veranderd sinds hij de titulaire held werd en zijn identiteit werd onthuld door Mysterio. De situatie verslechtert echter wanneer hij per ongeluk een spreuk verstoort die Dr. Strange uitspreekt, waardoor een portaal wordt geopend naar alle eerdere schurken van de franchise – Doc Ock, Electro, Green Goblin, Sandman en Lizard – om zijn universum te betreden.

Omdat de schurken eerder in verschillende franchise-reïncarnaties zijn verschenen, worden optredens van eerdere Spidey’s Andrew Garfield en Tobey Maguire niet uitgesloten, al wordt dit niet bevestigd in deze trailer. Doc Ock wijst er tijdens de trailer op dat Holland’s Peter niet de Peter is die hij kent, wat mogelijk ruimte maakt voor Maguire’s vertolking van de webslinger. Ondertussen grijpt de laatste scène van de trailer, waarin Peter Parker probeert Zendaya’s MJ te redden van een val, terug naar het hartverscheurende einde van Garfield’s The Amazing Spider-Man 2, toen hij Emma Stone’s Gwen Stacy niet kon redden.

Bekijk de Spider-Man: No Way Home trailer bovenaan en bekijk de film in december in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram