Nieuwe geruchten over de lancering van AirPods Pro 2 zijn opgedoken

Apple AirPods Pro 2 nieuws

Nieuwe geruchten over de lancering van AirPods Pro 2 zijn opgedoken

Nieuwe geruchten over de lancering van Apple AirPods Pro 2 zijn opgedoken, en fans kunnen naar verluidt fitnessgerichte functies verwachten.

Apple AirPods Pro 2 nieuws

Nieuwe geruchten over de release van Apple’s AirPods Pro 2 zijn opgedoken, en het lijkt erop dat onder meer fitnessliefhebbers iets moois kunnen verwachten.

Industrie-insider Mark Gurman legde uit dat Apple tegen het einde van het jaar de derde generatie AirPods zal lanceren. Dit nieuwe model zal naar verwachting een bijgewerkte oordop zijn die wordt geleverd met een volledig nieuwe behuizing en kortere stelen, die esthetisch vergelijkbaar zijn met de Pro’s. De AirPods Pro van de tweede generatie zullen op diens beurt naar verwachting worden bijgewerkt met bewegingssensorfuncties om de fitness-trackingfunctie te benadrukken.

Mac Rumors: “De AirPods Pro die volgend jaar komen, zullen de eerste wijziging aan dat product zijn sinds oktober 2019 en zal bijgewerkte bewegingssensoren bevatten met een focus op fitness-tracking, zeiden de mensen, die vroegen om niet genoemd te worden bij naam omdat de plannen privé zijn.”

Hoewel Apple oorspronkelijk van plan was om de AirPods Pro 2 in 2021 uit te brengen, is de lancering nu uitgesteld tot 2022.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram