Gedetailleerde beelden Off-White x Nike Air Force 1 Mid “White” en gelekte foto Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Black” duiken op

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "White"

Gedetailleerde beelden Off-White x Nike Air Force 1 Mid “White” en gelekte foto Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Black” duiken op

Gedetailleerde beelden Off-White x Nike Air Force 1 Mid “White” en gelekte foto Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Black” duiken op.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "White"

Zelfs na het creëren van maar liefst 50 Dunk-kleurstellingen met Nike, heeft Virgil Abloh nog tal van samenwerkingen op het gebied van sneakers voor ons in petto, en hij is van plan in de komende maanden en in 2022 de boel te lanceren. De volgende schoen vanuit de getalenteerde ontwerper is een Off -Witte x Nike Air Force 1 Mid in witte en zwarte variant. Van de eerste zijn gedetailleerde beelden opgedoken en van de laatste een enkele foto.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Black”

Dankzij Instagram-account Spicychickenwings hebben we nu een eerste glimp van het verwachte zwarte paar. Hoewel we alleen een beeld van de zijkant hebben, is het voor nu voldoende info om vast te stellen dat het bovenwerk is versierd met zwarte en grijs gestreepte patronen bij de teenboxen, hielen en enkelkragen. De kenmerkende tekst in Helvetica is aan de mediale zijde in het wit zichtbaar, recht onder de vastgeschroefde doorschijnende Swooshes. Ronde pods zien we op het paar veters, terwijl de enkelband een monochromatisch gridlock-patroon heeft. De zwarte tussenzolen zijn gevormd met een mollig figuur, inclusief een driekleurige laag van uitstekende kleuren bij de middenvoet en tenen, over een verder zwarte rubberen buitenzool.

Het gerucht gaat dat de zwarte Off-White x Nike Air Force 1 Mid € 185 gaat kosten, met een release gepland voor 2022.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "black"

Off-White x Nike Air Force 1 Mid “White”

De basislagen van deze Air Force 1 Mid zijn overwegend uitgevoerd in wit en zijn gesmeed met een engelachtig synthetisch materiaal, met tonale all-over structuurstrepen. Dikkere witte stiksels helpen bij het vormgeven van de verschillende panelen van de schoen, zoals de teenboxen en hielen, en de banden zorgen voor enig contrast dankzij hun grijze en zwarte rasterpatronen. De gebruikelijke Off-White-branding komt aan de mediale kant, terwijl een vleugje oranje aan de zijkant opduikt. Twee sets veters komen tevoorschijn op de sneakers, waarvan de eerste op de hals zit in het wit, terwijl de tweede set door de mediale en zijwanden loopt.

Andere elementen zijn een toegevoegde hielkap, golvende Air Bubble-vensters en het opnieuw een opvallende zool, ditmaal gemengd met blauwe, groene en roze track-spikes in de voorvoet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RepGod888 (@repgod888)

Deze set sneakers zou in 2022 moeten worden uitgebracht, maar we wachten op officiële bevestiging.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "White"

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "White"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram