TRAILER: Disney onthult eerste trailer van Star Wars-serie ‘The Book of Boba Fett’

The Book of Boba Fett trailer

TRAILER: Disney onthult eerste trailer van Star Wars-serie ‘The Book of Boba Fett’

De eerste The Book of Boba Fett trailer is onthuld door Disney. De Star Wars-serie verschijnt eind december bij Disney+.

Disney heeft de eerste trailer van The Book of Boba Fett onthuld, een spin-off van Star Wars-serie The Mandalorian. De aankomende serie draait om premiejager Boba Fett, die we niet alleen kennen van de recente serie, maar ook van de eerdere filmsaga. Vanaf 29 december zal de spin-off te zien zijn bij streamingplatform Disney+.

The Book of Boba Fett zal dieper ingaan op de belevenissen van de gelijknamige premiejager en huurling Fennec Shand. Beide personages doken reeds op in het tweede seizoen van The Mandalorian. Tijdens de aftiteling van de laatste seizoensaflevering van Mando’ verscheen de aankondiging dat The Book of Boba Fett onderweg was.

De eerste trailer van de serie maakt niet duidelijk of we alle afleveringen tegelijkertijd online kunnen verwachten, zoals bij Netflix, of dat we eenmaal wekelijks een episode kunnen verwelkomen. Disney koos voor dit laatste recept bij zowel The Mandalorian als de diverse Marvel-series.

The Mandalorian seizoen 3 is overigens ook in de maak. In oktober jl. zijn de opnames van deze serie hervat en het derde seizoen moet eind 2022 bij Disney+ te zien zijn. De eerste twee seizoenen verschenen eerder aan het einde van het jaar, zowel in 2019 als in 2020.

The Book of Boba Fett poster

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram