TRAILER: Kevin Hart en Wesley Snipes te zien in Netflix’s nieuwe serie ‘True Story’

netflix true story kevin hart wesley snipes trailer

TRAILER: Kevin Hart en Wesley Snipes te zien in Netflix’s nieuwe serie ‘True Story’

Kevin Hart en Wesley Snipes zijn te zien in de nieuwe Netflix-serie True Story. Bekijk nu de trailer en kijk vanaf 24 november mee.

Netflix heeft de trailer gedeeld voor de aankomende serie True Story. In de zeven afleveringen tellende show zien we Kevin Hart en Wesley Snipes in de hoofdrol, maar verwacht geen comedy.

Ondersteund door Narcos en Narcos: Mexico-showrunner Eric Newman, vindt de serie plaats tijdens een tourstop voor Kid (Hart) in zijn geboortestad Philadelphia, waar hij herenigd wordt met zijn oudere broer, Carlton (Snipes). Het duurt echter niet lang voordat het misgaat en er zaken zijn die zijn carrière dreigen kapot te maken.

In een interview met Entertainment Weekly gaf Kevin Hart een eerste reactie op zijn deelname aan het project: “Dit was een kans voor mij om buiten mijn norm te treden en deel te nemen aan een genre van dit vak waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou bereiken. Mijn weg naar dit soort rollen is lang geweest, en ik wilde er zeker van zijn dat het iets was dat ik kon doen en dat mijn fanbase er echt in zou geloven, het zou respecteren en zou zeggen: ‘We hebben hem echt zijn best zien doen om hier te komen.'”

Over het werken met Snipes zei Hart: “Ik kan er geen woorden aan toevoegen. Ik ben opgegroeid met het kijken naar Wesley en het volgen van Wesley, en het feit dat dat nu mijn kerel, mijn broer, mijn vriend, mijn co-star is – het is alles, plus meer.”

Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Theo Rossi, Ash Santos, John Ales, Chris Diamantopoulos, Lauren London en Billy Zane spelen ook een belangrijke rol in de serie.

True Story zal op 24 november op Netflix verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram