Eerste preview Off-White x Nike Air Force 1 Mid duikt op

Off-White x Nike Air Force 1 Mid

Eerste preview Off-White x Nike Air Force 1 Mid duikt op

Een eerste preview van de Off-White x Nike Air Force 1 Mid is opgedoken, inclusief gerasterde banden, een wit bovenwerk en vervormde zooleenheden.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid

Virgil Abloh heeft een voorliefde voor het nemen van een klassiek Nike of Jordan-model, om dit vervolgens qua uiterlijk te voorzien van zijn unieke ontwerptaal, zonder het iconische erfgoed teniet te doen. En vlak voordat zijn aanstaande Air Jordan 2-samenwerkingen verkrijgbaar zullen zijn, geeft de ontwerper van luxe streetwear al een voorproefje van wat komen gaat, met deze Off-White x Nike Air Force 1 Mid vandaag in de spotlight.

Voor nu hebben we slechts een enkele blik op de schoenen, en wel van mediale kant, maar we kunnen al concluderen dat de sneakers vol zitten met interessante details. Het grootste deel van de bovenste helft is gemaakt van wit synthetisch materiaal en heeft verticale streeppatronen die over de onder meer de teenboxen en kragen lopen. Boven op de middenvoet komen twee ronde grijze pods bijeen waar de tweede set veters doorheen loopt, samen met doorschijnende Swooshes en enkelbandjes die zijn versierd met zwarte gridlock-patronen. De standaard Off-White-branding in Helvetica-lettertype is in het zwart op de mediale wand geslagen en de hielen worden ondersteund met een witte mal.

Tussenzolen hebben een iets ronder formaat gekregen, terwijl het loopvlak vervormd is en driekleurige, opvallend gevormde blokken op de middenvoet en teenpunten heeft die zijn versierd met roze, groene en blauwe accenten.

Er is op dit moment geen releasedatum bekend, maar je kunt verwachten dat er de komende maanden meer informatie over de Off-White x Nike Air Force 1 Mid sneakers zal verschijnen.

Fotocredits: Die_sel666

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram