Adidas Football introduceert de nieuwe “White Spark” Voetbalschoenen Pack

adidas "White Spark" voetbalschoenen Predator X, Copa & X Speedflow

Adidas Football introduceert de nieuwe “White Spark” Voetbalschoenen Pack

Adidas Football introduceert de nieuwe adidas “White Spark” voetbalschoenen. De collectie bestaat uit de PREDATOR X, COPA en X SPEEDFLOW.

adidas "White Spark" voetbalschoenen Predator X, Copa & X Speedflow

adidas Football heeft zijn nieuwste voetbalschoenenpakket onthuld voor het 2021/22-seizoen, getiteld “White Spark”. De capsule collectie bevat de modellen PREDATOR X, COPA en X SPEEDFLOW. Welk setje adidas “White Spark” voetbalschoenen wil jij hebben?

De diverse voetbalschoenen worden gedragen door Lionel Messi, Paul Pogba en Mohamed Salah, en zijn gedecoreerd in een “Solar Red/Iron Met” en witte kleurencombinatie, die bedoeld is om het veld te verlichten.

De PREDATOR FREAK+ valt op met zijn DEMONSKIN spike-dekking op het bovendeel, dat is ontworpen om de balcontrole en het uitwijken te verbeteren, terwijl de COPA SENSE SENSEPODS, TOUCHPODS en SOFTSTUDS herbergt, evenals een soepeler FUSIONSKIN-bovenwerk.

De X SPEEDFLOW+ is uitgerust met een CARBITEX SPEEDFRAME, ontworpen om explosieve kracht mogelijk te maken, terwijl een lichtgewicht PRIMEKNIT-bovenwerk en SPEED COLLAR zorgen voor een adaptieve pasvorm en optimale ondersteuning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Football (@adidasfootball)

Het volledige “White Spark”-pakket kan nu worden gereserveerd via de adidas Football-webwinkel en andere retailers.

 

adidas "White Spark" voetbalschoenen Predator X

adidas "White Spark" voetbalschoenen Copa

adidas "White Spark" voetbalschoenen X Speedflow

Post a Comment

#Volg ons op Instagram