The Ordinary biedt hoge kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten aan voor een eerlijke prijs

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

The Ordinary biedt hoge kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten aan voor een eerlijke prijs

The Ordinary Skincare biedt hoge kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten aan voor een eerlijke prijs. Verzorg je gezicht en huid voortaan optimaal.

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe skincare routine die het simpel houdt en niet te duur is, dan hebben we met The Ordinary een hele interessante optie. Dit van oorsprong Canadese merk heeft namelijk verzorgingsproducten ontwikkeld die enerzijds kwalitatief hoogstaand en diervrij zijn, terwijl ze anderzijds dankzij een eerlijke prijs toegankelijk zijn breed publiek. Lees maar mee.

The Ordinary is een merk dat vooral heel gewoon blijft en gewoon goede huidverzorgingsmiddeltjes wil bieden. Fraaie apotheek-achtige-flesjes en potjes benadrukken dit, dankzij een even simpel als duidelijk design. De werkende stof van het product staat erop, evenals een korte wetenschappelijke onderbouwing waarom en hoe dit product effect heeft en zodoende bijdraagt aan specifieke huidzorg. Jij hebt een wens? Op het potje of flesje staat het mogelijke antwoord.

Voor iedereen

Misschien niet voor iedereen even belangrijk, maar wel voor ons, is dat alle producten van The Ordinary Skincare vegan zijn en vrij van onder meer parabenen, sulfaten, minerale olie, etc. Heb je nog specifiekere wensen, zoals olievrije, nootvrije of glutenvrij? Dit merk heeft hoogstwaarschijnlijk wel wat jij zoekt. Het doel is namelijk om voor iedereen diverse producten tot de beschikking te hebben, zodat binnen korte tijd het verschil kan worden gemaakt. Van retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten en diverse AHA’s tot 100% natuurlijk oliën.

Assortiment kan in de mix

The Ordinary heeft inmiddels een breed assortiment aan pure serums, oliën, peelings en crèmes op het menu staan. Voor ieder huidtype moet er een bijpassend The Ordinary Serum bestaan, en in combinatie met andere serums en The Ordinary Oil krijg je een maximaal effect. In combinatie, zeggen we? Jazeker! Stuk voor stuk bevatten deze producten slechts enkele actieve ingrediënten, zodat je gerust de verschillende recepten met elkaar kunt combineren. Kies jouw favoriete serums en oliën als basis voor huidverzorging door ze ’s ochtends of ’s avonds in verschillende laagjes aan te brengen. Door de producten te combineren en in de juiste volgorde aan te brengen creëer je het gewenste effect op de huid.

Omdat de producten van The Ordinary Skincare individueel hun eigen sterktes hebben, krijg je een geheel nieuwe wijze van huidverzorging. Veel mannen kopen een crème  voor de huid die veel elementen bevat die helemaal niet nodig zijn. The Ordinary biedt de mogelijkheid om ingrediënten zoals Hyaluron of Retinol individueel op elkaar en echt op de eigen huid af te stemmen. Geen andere ingrediënten die we helemaal niet nodig hebben.

Advies over gebruik

Let op, het is dus wel belangrijk voor het resultaat om oliën en serums van het Canadese merk in de goede volgorde aan te brengen en een korte inwerktijd te geven. Sommige producten moeten bovendien op de vochtige huid worden aangebracht, terwijl andere alleen ’s ochtends of ’s avonds worden gebruikt. Je kunt je altijd laten adviseren in een winkel die het verkoopt. Je vindt The Ordinary bij diverse verkooppunten.

Diverse lijnen

The Ordinay Skincare heeft verschillende lijnen:

  • The Ordinary Direct Acids
  • The Ordinary Hydrators and Oils
  • The Ordinary More Molecules
  • The Ordinary Retinoids
  • The Ordinary Vitamine C

Elk van deze series heeft zijn eigen productsoorten, van peeling en crème tot olie en serum, en dus ook eigenschappen. Lees je goed in en bepaal eventueel met een winkeladviseur welke producten het beste effect hebben binnen jouw huidverzorgingsroutine.

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

The Ordinary Skincare huidverzorgingsproducten goedkoop

Post a Comment

#Volg ons op Instagram