TRAILER: Michael Bay toont eerste blik op ‘Ambulance’ met Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II

Ambulance trailer Jake Gyllenhaal Michael Bay

TRAILER: Michael Bay toont eerste blik op ‘Ambulance’ met Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II

Michael Bay heeft de Ambulance trailer met Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II onthuld. De actiefilm draait om een overval die faliekant misloopt.

Universal Pictures heeft de eerste trailer uitgebracht voor Ambulance, een nieuwe misdaad-actiefilm van regisseur Michael Bay, met Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II.

Gebaseerd op een Deense film met de naam Ambulance, volgt de aankomende film twee oude vrienden die besluiten een bank te beroven om de operatie van een van hun vrouwen te betalen. De overval gaat echter volledig mis en Gyllenhaal en Abdul-Mateen II worden gedwongen te ontsnappen in een gekaapte ambulance, die toevallig een politieagent vervoert die tijdens de woordenwisseling werd neergeschoten. Aan boord van het voertuig is ook actrice Eiza Gonzalez, die het personage van hospik speelt en probeert de officier in leven te houden.

De drie acteurs zullen worden vergezeld door Remi Adeleke, A Martinez, Keir O’Donnell, Moses Ingram, Wale Folarin, Cedric Sanders, Jackson White, Colin Woodell en Olivia Stambouliah.

Ambulance zal medio februari 2022 in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram