The Army of Horror neemt The Upside Down Amsterdam over voor unieke Halloween experience (16+)

The Army of Horror The Upside Down Amsterdam halloween

The Army of Horror neemt The Upside Down Amsterdam over voor unieke Halloween experience (16+)

The Army of Horror neemt The Upside Down Amsterdam over voor een 16+ Halloween-ervaring. Zo zag je het museum van Anna Nooshin niet eerder..

The Army of Horror The Upside Down Amsterdam halloween

Houd jij van griezelen? Deze week neemt The Army of Horror in het kader van Halloween de boel over bij The Upside Down Amsterdam. De experience gooit vanaf 27 tot en met 31 oktober haar deuren tot in de late uurtjes open en transformeert in haar donkerste versie. Het museum komt met een Halloween-ervaring (16+) die we niet eerder in Nederland zagen. Lukt het jou om alle kamers heelhuids te verlaten?

En mocht je deze Halloween experience overleven, dan kun je alle adrenaline eruit dansen in het Instagramwaardige The Upside Down café, dat is omgetoverd tot nachtclub!

It’s time to take a walk on the dark side

Vijf dagen lang staat er een leger klaar om jou te shockeren. Anna Nooshin en haar team verdwijnen naar de achtergrond en kijken in spanning toe hoe het leger alles overneemt. Hun briefing? Er zijn geen regels en geen grenzen. Wél is het hun taak om het leger uit te breiden. It’s time to take a walk on the dark side, where all the fun happens… 

The Upside Down Amsterdam staat bekend om haar vrolijke en kleurrijke energie, waardoor mensen de ervaring met een glimlach verlaten, maar tijdens Halloween neemt The Army of Horror de hele experience over. Elke kamer in het museum is bezet door het leger en getransformeerd tot de meest duistere versie ervan. Tijdens de experience word je constant achtervolgd door je eigen angst. Durf jij het aan?

There is no second chance, you can’t run away. It is too late now. The Upside Down Amsterdam is niet aansprakelijk voor vermiste personen..

The Army of Horror openingstijden

Woensdag 27 oktober 2021
20:00 – 00:00

Donderdag 28 oktober t/m zondag 31 oktober 2021
12:00 – 00:00

Adviesleeftijd 16+
Ticketprijs: Eur 24,95
Tickets via:  www.the-upsidedown.com
Mail: armyofhorror@the-upsidedown.com

Over The Upside Down Amsterdam

The Upside Down Amsterdam is met 25 kamers en decors verdeelt over 1500m2 de grootste interactieve Instagram experience van Europa. Anna Nooshin opende het museum vorig jaar samen met Hans Plesman. In ongeveer 1,5 tot 2 uur waan je jezelf in een compleet nieuwe wereld, waar je het leven onderste boven ziet, de optische illusies op je af komen en waar écht elk decor of kamer om de aandacht van je camera vraagt.

The Upside Down Amsterdam is te vinden aan Europaboulevard 5, Amsterdam.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram