TRAILER: Netflix onthult premièredatum ‘Ozark’ seizoen vier in nieuwe teaser

Ozark seizoen vier trailer

TRAILER: Netflix onthult premièredatum ‘Ozark’ seizoen vier in nieuwe teaser

Netflix heeft de Ozark seizoen vier premièredatum onthuld in een nieuwe teaser. Ga jij het laatste seizoen van de populaire serie met Jason Bateman kijken?

In een nieuwe teaser heeft Netflix aangekondigd dat het vierde en laatste seizoen van Ozark op 21 januari 2022 in première gaat. De eerste zeven afleveringen zullen op de bovengenoemde datum bij de streamingdienst te zien zijn, waarna de tweede helft van het seizoen – met opnieuw zeven afleveringen – later dat jaar te zien zal zijn.

“Er is nu geen weg meer terug. Ozark Season 4 Part 1 gaat in première op 21 januari 2022”, schrijft Netflix op zijn sociale mediakanalen naast de sneak peek-video, die weer sterk de toon zet voor de komende aflevering.

Ozark volgt de reis van de familie Byrde, die hun dagelijkse leven in de buitenwijken van Chicago ontvluchtten naar hun riskante criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie speelt zich af in het heden en verkent thema’s als kapitalisme, familiale dynamiek en overleven door de lens van een ogenschijnlijk normaal Amerikaans gezin.

Het komende seizoen kent een uitgebreide cast, met Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir , CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker en Veronica Falcón.

Chris Mundy zal opnieuw de rol van showrunner, schrijver en uitvoerend producent op zich nemen. Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey en Bill Dubuque treden ook op als uitvoerende producenten.

Bekijk de teaser bovenaan. Ga jij Ozark seizoen vier kijken?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram