adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT duikt ook op in “Slate Red”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT "Slate Red"

adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT duikt ook op in “Slate Red”

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red” is opgedoken. De geliefde kleur rood van Kanye West duikt nu op bij meerdere YEEZY sneakers.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT "Slate Red"

In de zes jaar dat Kanye West en adidas partners zijn, hebben beide merken de wereld van sneakers volledig door elkaar geschud met een breed scala aan nieuwe modellen, release-methoden en kleurgebruik. Richting 2022 heeft het duo verschillende nieuwe kleurstellingen in petto, waaronder deze adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red”-kleurstelling.

Net zoals West’s beroemde Nike Air Yeezy 2 “Red October” en zijn aanstaande YEEZY FOAM RNNR ‘Vermillion’, wikkelt deze aanstaande uitvoering zich in de geheel rode esthetiek die het meest met hem wordt geassocieerd. Een sterk contrast met de eerder genoemde adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Blue”.

De bovenste helften zijn ontworpen met een volledige PrimeKnit-basis die strak rond de hielen en mudguards is geweven, maar losser wordt rond de teenboxen en zijpanelen om een ​​gestreept patroon te creëren. Het model is ook ontworpen met een sokachtige kraag voor een goede pasvorm en is volledig doordrenkt met een scharlakenrode tint. Hoewel dit slechts een mock-up is, lijkt het geribbelde tussenzoolstuk omhuld te zijn met een donkerdere tint rood.

Volgens YEEZY MAFIA wordt de adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red” medio februari 2022 verwacht. Misschien op tijd als Valentijnsdagcadeau voor je partner?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram