Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” moet in 2022 verkrijgbaar zijn

Travis Scott x Air Jordan 1 Low "Reverse Mocha"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” moet in 2022 verkrijgbaar zijn

De nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” sneakers moeten in 2022 verkrijgbaar zijn. Bekijk nu de eerste mock-up-beelden.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low "Reverse Mocha"

Op de indrukwekkende lijst van samenwerkingspartners van Jordan Brand is er aantoonbaar niemand waardevoller dan Travis Scott. In 2021 brachten de in Houston geboren rapper en het Jumpman-team een serie opvallende Air Jordan 1‘s, met onder meer streetwear-icoon Hiroshi Fujiwara en zijn merk fragment design. Het lijkt er nu op dat we kunnen verwachten dat de artiest en het Amerikaanse sportmerk in 2022 nog meer varianten zullen introduceren Zo is er nu het gericht dat we volgend jaar een trio Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG’s verwachten, waaronder de “Reverse Mocha” colorway.

Deze geruchten komen niet uit het niets, aangezien de schoenen in september aan de voeten van zijn Stormi werden gespot, maar nu lijkt het erop dat de sneakers groen licht hebben gekregen om in productie te gaan.

Zoals je uit de naam kunt afleiden, blijven de schoenen bij de neutrale tinten die aanwezig zijn bij Scott’s eerste Air Jordan 1 High OG-samenwerking, maar dan op een omgedraaide manier gebruikt. “Mocha” vindt zijn weg naar de teenboxen, tongen, voeringen en zijpanelen, terwijl de overlays zijn afgewerkt met engelachtige afwerkingen en Scott’s kenmerkende omgekeerde Swooshes gekleed in een romige teint.

Bekijk een mock-up van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha” hieronder en verwacht de komende maanden meer informatie over de schoenen.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kenneth Myers Jr (@mr_unloved1s)

Credits: Ph_community

Post a Comment

#Volg ons op Instagram