TRAILER: ‘The Batman’ is psychologische thriller in duistere setting

Nieuwe The Batman trailer

TRAILER: ‘The Batman’ is psychologische thriller in duistere setting

Nieuwe The Batman trailer toont een psychologische thriller die zich afspeelt in een duistere setting. De film van DC verschijnt maart 2022 in de bioscoop.

Tijdens het digitale DC Fandome-event van dit jaar is de tweede officiële trailer voor The Batman onthuld. Met in de hoofdrol Robert Pattinson, duikt de nieuwste Batman-film in de jongere jaren van de titulaire held, diens detectiveachtergrond en vooral ook de mogelijk kwalijke rol die zijn eigen familie heeft gespeeld in Gotham City’s misdaad. Qua sfeer en filmstijl zien we veel grimmigheid, met de nodige hommages aan geweldige psychologische thrillers als Se7en en Zodiac.

De trailer van twee en een halve minuut toont de belangrijkste schurken, zoals de Riddler en Penguin, terwijl ook Batman’s relatie met Zoë Kravitz’s Catwoman verder wordt ontleed. Geregisseerd door Matt Reeves, portretteert deze nieuwe kijk op de Caped Crusader een veel donkerdere en ruigere versie van Batman, die vastbesloten is de misdaad te stoppen op de enige manier die hij kent – met geweld.

De trailer past goed bij de nieuwe Batman, aangezien de meeste getoonde scènes ofwel in de regen of ‘s nachts zijn, waar het de beurt is aan Batman om de harten van criminelen angst aan te jagen. Pattinson’s uitbeelding van Batman kan worden samengevat in de laatste scène uit de trailer. Er zijn minder mind games en gadgets, terwijl bot geweld vooral zegeviert.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram