Welke soorten herenondergoed zijn er allemaal en welk past bij jou?

soorten herenondergoed

Welke soorten herenondergoed zijn er allemaal en welk past bij jou?

Welke soorten herenondergoed zijn er allemaal en welk past bij jou? Wij hebben de verschillende types herenondergoed voor je op een rij gezet.

soorten herenondergoed

Ondergoed voor heren is er in diverse soorten en maten, met ontwerpen voor echt iedereen. Van slips tot boxers, de voorkeuren voor de diverse typen lopen soms enorm uiteen, waarbij we bovendien voor verschillende gelegenheden ook ander ondergoed dragen. Welke soorten herenondergoed zijn er eigenlijk allemaal? Lees maar mee.

Er zijn grofweg vijf verschillende soorten herenondergoed, met elk uiteraard hun eigen eigenschappen. We gaan het niet hebben over de talloze stofjes en prints die beschikbaar zijn per model, maar lichten wel toe welk pasvormen en kenmerken elk type ondergoed voor mannen heeft.

1. Boxershort met korte pijp

Boxershorts met korte pijpen zijn een favoriet onder veel mannen. Dit ondergoed, ook bekend als trunks, heeft een ietwat vierkante vorm, waarbij de relatief korte broekspijpjes meer bovenop het bovenbeen vallen, optisch ervoor zorgend dat de bovenbenen breder lijken. Heb je smalle heupen en benen, dan is deze boxershort zeker iets voor jou. Let wel, de short rust iets lager op de heupen, dus je hebt normaal gesproken geen last van een omgeslagen of knellende tailleband.

2. Boxershort met lange pijp

De broekspijpen van de boxershort met lange pijp vallen beduidend lager dan het stuk ondergoed waar we het hierboven over hadden. Je hebt ze met lange pijpen, maar zeker ook met extra lange pijpen. Geen omhoog kruipende pijpjes in je lies, want deze blijven met hun lengte wel goed zitten. Warm, comfortabel en zeker ook handig als je juist jouw brede benen iets verbergt, zijn deze boxershorts met lange pijpen altijd een goede aankoop.

3. Klassieke boxershort

Ofwel de wijde boxershort, is een boxershort die je misschien wel eens bij je vader hebt gezien. Dit ondergoed voor de man is lekker ruim en zodoende kan de boel lekker ademen. Zeker populair onder de iets stevigere vent, hoef je met deze shorts niet bang te zijn voor knellingen rondom benen en buik. Deze wijde boxershorts zijn gewoon lekker relaxed!

4. Herenslip

Een hoop heren haken af bij de herenslip, maar eerlijk is eerlijk, je moet zelfvertrouwen hebben om deze te rocken. Het is een klassiek model, dat altijd zijn weg lijkt te vinden naar de afgetrainde man. Bovenbenen komen er sterk uit en je hebt geen last van broekspijpen die omhoog kruipen of knellen. Veel sportmannen kiezen voor een slip in plaats van boxer tijdens het uitoefenen van hun sport.

5. Herenstring & jockstrap

Wat kunnen ze zeggen over deze soorten herenondergoed. Net als de herenslip vereist het een tikkeltje meer zelfvertrouwen om dit ondergoed te dragen. De herenstring en jockstrap zijn twee verschillende soorten underwear, maar hebben wel beide zeer onthullende kenmerken. Onder strakke pantalons en met sporten zijn ze wellicht handig, dus doe er je fasionable of sportieve voordeel mee!

Welke soorten herenondergoed spreken jou het meest aan?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram