TRAILER: Duivelse Ethan Hawke in bloedstollende film ‘The Black Phone’

The Black Phone trailer

TRAILER: Duivelse Ethan Hawke in bloedstollende film ‘The Black Phone’

In de bloedstollende film The Black Phone zien we een duivelse Ethan Hawke in de hoofdrol. Wordt deze spannende horrorthriller de engste film van het jaar?

In Scott Derricksons nieuwste horrorthriller speelt Ethan Hawke (Training Day) een parttime goochelaar en een fulltime seriemoordenaar die zich specifiek richt op kinderen.

Hawke, die “The Grabber” speelt, is de kwaadaardige hoofdpersoon in The Black Phone. De synopsis van de film volgt een 13-jarige jongen, Finney Shaw, die wordt ontvoerd door een moordenaar en en vervolgens wordt opgesloten in een geluiddichte kelder. Het enige dat zich in de kamer bevindt, is een losgekoppelde zwarte telefoon die aan de muur hangt. Finney ontdekt later dat wanneer de telefoon gaat en hij opneemt, de stemmen van de vorige slachtoffers van de moord hoorbaar zijn. De stemmen helpen Shaw bij zijn ontsnapping, maar dat is niet zonder uitdagingen.

Finney Shaw wordt gespeeld door Mason Thames. Anderen in de cast zijn James Ransone, Jeremy Davies, E. Roger Mitchell en Madeline McGraw. Derrickson schreef de film samen met C. Robert Cargill, die ook aan de Doctor Strange-film uit 2016 werkte.

The Black Phone trailer bekijk je boveneen. De spannde film komt begin februari 2022 uit in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram