Twee nieuwe adidas YEEZY BOOST 380’s duiken op

YEEZY BOOST 380 "Pyrite"

Twee nieuwe adidas YEEZY BOOST 380’s duiken op

Twee nieuwe adidas YEEZY BOOST 380 sneakers zijn onderweg. Maak kennis met de YEEZY BOOST 380 “Pyrite” en YEEZY BOOST 380 “Stone SLT”.

YEEZY BOOST 380 "Pyrite"

Het volgende model dat Kanye West en adidas in dit kwartaal lanceren in nieuwe kleuren, is de YEEZY BOOST 380. Nu officieel is onthuld in de kleuren “Pyrite” en “Stone SLT”, komen deze nieuwe YEEZY sneakers deze maand al in de winkel te liggen.

Van dit duo is de “Pyrite” allereerst ontworpen met een lichtere presentatie. Het bovenwerk is voornamelijk voorzien van een lichtere grijze tint en wordt gecombineerd met digitale camouflagepatronen die zijn ingevuld met de titulaire tint. Veters en enkelkragen houden de neutrale streep in stand, omdat ze allebei gekleed zijn in stoffige grijze tinten. Het ontwerp wordt afgerond met een melkachtig stuk tussenzool met BOOST-demping over de gehele lengte en een buitenzool die is behandeld met een gebroken witte afwerking.

De variatie “Stone SLT” belandt meer aan de donkere kant van het kleurenspectrum. De basislaag heeft een zwarte achtergrond met verschillende grijstinten camopatronen die langs de bovenkant en over de zijpanelen vallen. Onderop is het tussenzoolstuk zwart getint en gepaard met bruinzwarte laag.

Beide paren zullen naar verwachting op 18 oktober via adidas en andere retailers verschijnen voor € 230 per paar. Ga jij voor de YEEZY BOOST 380 “Pyrite” of YEEZY BOOST 380 “Stone SLT”?

YEEZY BOOST 380 "Pyrite"

YEEZY BOOST 380 "Pyrite"

YEEZY BOOST 380 "Pyrite"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram