TRAILER: De officiële trailer voor de Amazon Original Series ‘Maradona: Blessed Dream’ is hier

Maradona: Blessed Dream

TRAILER: De officiële trailer voor de Amazon Original Series ‘Maradona: Blessed Dream’ is hier

De trailer voor de Amazon Original Series Maradona: Blessed Dream is nu te zien. De biopic serie kijk je vanaf 29 oktober 2021 bij Amazon Prime Video.

In navolging van de teaser trailer in april, heeft Amazon Prime Video nu de officiële trailer voor de Amazon Original Series Maradona: Blessed Dream gepresenteerd. De biopic-serie, die de triomfen en uitdagingen van de legendarische voetballer volgt, gaat op 29 oktober 2021 wereldwijd exclusief in première bij Prime Video.

In Maradona: Blessed Dream spelen Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt de hoofdrollen. Zij portretteren Diego Armando Maradona gedurende zijn leven en carrière. Van het prille begin in het stadje Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn carrière bij Barcelona en Napoli, en ten slotte zal de serie zijn belangrijke rol laten zien in het winnen van de Wereldbeker in Mexico in ’86 met zijn nationale team. Ook Julieta Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Morán, Pepe Monje en Peter Lanzani spelen een prominente rol in de serie.

Voor de biografische serie is gefilmd in Argentinië, Spanje, Italië, Uruguay en Mexico. De serie bestaat uit 10 afleveringen van ieder een uur, waarin alle belangrijke momenten uit het leven en de carrière van de legendarische voetbalster worden vastgelegd.

Maradona: Blessed Dream heeft het volgende release-schema:

  • 29 oktober: Aflevering 1 t/m 5
  • 5 november: Aflevering 6 & 7
  • 12 november: Aflevering 8
  • 19 november: aflevering 9
  • 26 november: Aflevering 10

Ga jij de serie over het leven van Diego Armando Maradona kijken?

Maradona Blessed Dream prime video

Post a Comment

#Volg ons op Instagram