Dior Homme presenteert nieuwe B30 sneakers in vijf kleuren

Dior B30 sneakers

Dior Homme presenteert nieuwe B30 sneakers in vijf kleuren

Dior Homme heeft zijn nieuwe Dior B30 sneakers in vijf kleuren onthuld. De Dior Men Spring 2022 sneakers zijn nu te koop.

Dior B30 sneakers

De nieuwe B30 sneakers van Dior zijn officieel onthuld, nadat we eerder deze zomer al een enkele uitvoering in beeld hadden. De schoenen doen qua stijl erg denken aan typische dad sneakers, ditmaal uiteraard voorzien van een luxueus pakket aan materialen en ontwerpdetails.

De nieuwe B30-sneakers zijn een statement uit de Dior Spring-collectie 2022 en combineren elegantie met een sportieve uitstraling. Geïnspireerd op de hardloopwereld, combineert deze nieuwe stijl uitzonderlijke technische materialen om flexibiliteit en lichtheid te bieden. Als ultiem detail prijkt het ‘CD’-kenmerk met zijn aerodynamische graphics aan beide zijkanten in een reflecterende versie, net als op de zool en de hak.

Vijf kleurstellingen zijn beschikbaar: wit, zwart, limoengroen, olijfgroen en beige; en elk paar beschikt over een klassieke mesh-basis met leren overlays op de voorvoet, middenvoet, veterogen en hiel. De zijpanelen zijn verfraaid met het eerder genoemde ‘CD’-logo en de meeste, maar niet alle overlays, zijn afgezet met contrasterende lijnen.

Aanvullende branding zien we middels de bolvormige Dior B30-badge op de tong, een Dior-reliëf in reliëf op de tussenzool en een vleugje flair op de hiel. Een mix van EVA en rubber op de tussenzool en buitenzool maakt het design van de nieuwe Dior Homme sneakers compleet.

De nieuwe Dior B30 sneakers zijn nu verkrijgbaar in de winkel en online, met een prijskaartje van € 890 per paar.

Dior B30 sneakers

Dior B30 sneakers

Dior B30 sneakers

Dior B30 sneakers

Dior B30 sneakers

Post a Comment

#Volg ons op Instagram