Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

Hoe AEG subtiel voor een betere luchtkwaliteit in huis zorgt

Een luchtreiniger kopen? Maak kennis met de AEG AX7 en AEG AX5, die zorgen voor een betere lichtkwaliteit in huis.

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

De luchtkwaliteit kan op veel plekken in Nederland een stuk beter, waarbij men vooral ook binnenshuis vaak te weinig aandacht heeft voor dit onderwerp. Gelukkig biedt het plaatsen van een luchtreiniger een hele fijne en ook moderne oplossing. AEG komt met de introductie van de nieuwe luchtreinigers AX7 en AX5 tegemoet aan dit groeiende bewustzijn bij de consument en speelt stijlvol in op bijbehorende toenemende behoefte. We zien namelijk een fraai ontworpen luchtreiniger, die intuïtief gebruiksgemak biedt en onopvallend zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis.

De nieuwe AX7- en AX5-luchtreinigers van AEG onderscheiden zich door het gebruik van materialen die er in huis natuurlijk uitzien. De kleuren zijn rustig en gekozen om onopvallend te versmelten in ieder interieur. Er wordt geen verf gebruikt en de stoffen hoezen, gemaakt van gerecyclede petflessen, handvatten en poten kunnen allemaal worden aangepast aan de persoonlijke smaak of het interieur.

Het subtiele design wordt gecombineerd met vooruitstrevende technologie. De luchtreinigers zijn uitgerust met gevoelige sensoren die continu de kwaliteit van de lucht meten en de werking geheel automatisch op het meetresultaat afstemmen. Daarnaast kunnen de modellen worden verbonden met de AEG Wellbeing-app. Ongeacht of men thuis of onderweg is, de luchtkwaliteit kan realtime worden gevolgd en geoptimaliseerd met behulp van deze speciale app.

Dankzij het luchtcirculatiesysteem dat bestaat uit een 360-graden luchttoevoer, langs de randen van het frontpaneel, een 3D-ventilator en een luchtfiltratie in vijf stappen (model AX7) of vier stappen (model AX5), zuiveren ze de lucht van pollen en 99,9% van de bacteriën (99,95 % van de deeltjes tot 0,1 μm). Model AX7 zuivert een ruimte zelfs binnen zeven minuten.

Met behulp van de handgreep zijn de modellen draagbaar en makkelijk verplaatsbaar. Naar keuze kunnen ze in verschillende ruimtes worden neergezet – met behulp van de pootjes – of aan de muur worden gemonteerd. Zelfs in de slaapkamer want door het lage geluidsniveau (24 dB(A) bij de laagste ventilatorsnelheid) verstoren ze de nachtrust niet.

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

Red Dot Design Award 2021
Het bijzondere design, materiaalgebruik en het aan het interieur aanpasbare uiterlijk van de AX7- en AX5-modellen is ook de jury van de Red Dot Award opgevallen. Zij heeft deze modellen dan ook bekroond met een Red Dot Design Award 2021. De Red Dot Award bestaat al sinds 1955 en wordt alleen toegekend aan producten die overtuigen met hun hoge designkwaliteit.

AEG luchtreinigers AX7 en AX5 kopen
De AEG luchtreinigers AX7 en AX5 zijn nu verkrijgbaar bij elektronicawinkels, met adviesprijzen van € 369,95 voor model AX5 tot € 439,95 voor model AX7. Daarnaast zijn er voor verschillende situaties speciale filters verkrijgbaar in de AEG webshop.

 

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

AEG AX7 - AEG AX5 Luchtreiniger

Post a Comment

#Volg ons op Instagram