ADE: Desperados verstopt ADE-passen (die toegang bieden tot ALLE feestjes) door heel Amsterdam!

DESPERADOS VERSTOPT ADE-PASSEN IN AMSTERDAM 2021

ADE: Desperados verstopt ADE-passen (die toegang bieden tot ALLE feestjes) door heel Amsterdam!

Desperados heeft ADE-passen door heel Amsterdam verstopt en met de passen krijg je toegang tot ALLE feestjes tijdens het Amsterdam Dance Event 2021!

DESPERADOS VERSTOPT ADE-PASSEN IN AMSTERDAM 2021

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad, dus dat kan maar één ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf volgende week woensdag 13 oktober staat Amsterdam weer volledig in het teken van de tofste feestjes met de beste artiesten ter wereld. Dat het event populair is, blijkt uit de vele nu al stijf uitverkochte feesten. Heb je echter achter het net gevist? Er is nog een extra kans op de ultieme party ervaring tijdens ADE 2021. Desperados verstopt komend weekend op maar liefst 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen. En deze speciale ADE-passen kun je bij alle, ja echt alle, feestjes tonen om vervolgens gratis toegang te krijgen!

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event en doet graag een mooie duit in het ADE experience-zakje, zo vertelt Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “We vinden het natuurlijk geweldig dat ADE dit jaar weer door kan gaan. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn er klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen. Onze collega’s hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht”

Toch maken ook de mensen die net geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor hun favoriete artiesten nog kans op de ultieme party ervaring tijdens het Amsterdam Dance Event. Vanaf aanstaande vrijdag verstopt Desperados namelijk op 9 iconische party locaties in de stad ADE Festival passen. Hiermee krijg je toegang tot alle ADE-events en je kunt dus kiezen uit ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties!

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zo maar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden: “Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt.”

40 ADE-passen verstopt op 9 iconische party locaties
Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest…

250 evenementen in 5 dagen
Mede door de positieve reacties van de organisatoren die evenementen organiseren onder de ADE vlag, is het mogelijk om het festival te verplaatsen naar toegestane tijden binnen de huidige maatregelen. Inmiddels zijn meer dan 250 evenementen op meer dan 90 locaties vastgelegd in de week van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00 uur. Bovendien wordt er de komende weken nog een groot aantal evenementen en artiesten aan het programma toegevoegd. “Het doet ons, ondanks de beperkingen, goed dat ADE op deze manier de sector kan helpen ondersteunen na een moeilijke periode en dat we gezamenlijk laten zien hoe veerkrachtig we als industrie zijn”, laat de tweekoppige directie van ADE weten.

Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event is te vinden op de website van ADE en zal de komende dagen in de aanloop naar 13 oktober verder worden aangevuld. Ga jij dit weekend op jacht naar de ADE-passen?

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram