Dior en Technogym komen verrassend samen voor “Dior Vibe” fitnessapparatuur

Dior x Technogym Dior Vibe-fitnessapparatuur

Dior en Technogym komen verrassend samen voor “Dior Vibe” fitnessapparatuur

Dior en Technogym komen verrassend samen voor “Dior Vibe” fitnessapparatuur. De Dior x Technogym Dior Vibe-lijn is begin 2022 verkrijgbaar.

Dior x Technogym Dior Vibe-fitnessapparatuur

Als onderdeel van de komende cruiseshow in 2022, heeft Dior samengewerkt met Technogym, een van ’s werelds toonaangevende specialisten in hoogwaardige sportapparatuur en digitale technologieën, om de “Dior Vibe”-lijn te lanceren. Door sportkleding en elegantie te combineren, heeft het duo een reeks limited edition fitnessapparatuur voor thuis ontwikkeld, ontworpen door Maria Grazia Chiuri.

Het luxe modehuis heeft zijn eigen wending gegeven aan de connected loopband en multifunctionele halterbank van Technogym, en biedt hiermee indirect zijn visie op welzijn en fitness. De digitaal verbonden loopband is uitgerust met ultramoderne elektronische functies, terwijl de multifunctionele halterbank compleet wordt geleverd met accessoires zoals halters en een gymbal.

Elk stuk van de inaugurele Dior Vibe-release wordt gekenmerkt door een wit dessin en de Dior-ster, de geluksbrenger van de oprichtende couturier, vijf horizontale strepen en een “Christian Dior”-versiering.

“Dit gedeelde doel van uitmuntendheid geeft leven aan een beperkte reeks innovatieve Technogym-producten, geïnterpreteerd met de unieke allure van Maison Dior. Gemaakt om het concept van wellness te inspireren bij nieuwe generaties, biedt het mensen ook de mogelijkheid om een ​​unieke en onweerstaanbare ervaring te beleven”, zegt Nerio Alessandri, oprichter van Technogym en Wellness Designer.

Bekijk bovenaan de Dior x Technogym Dior Vibe-fitnessapparatuur die vanaf januari 2022 beschikbaar zal zijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram