F1-coureurs Sebastian Vettel en Lance Stroll proberen James Bond-stunts in iconische Aston Martin DB5

F1-racers Sebastian Vettel & Lance Stroll doen James Bond-stunts in Aston Martin DB5

F1-coureurs Sebastian Vettel en Lance Stroll proberen James Bond-stunts in iconische Aston Martin DB5

F1-coureurs Sebastian Vettel en Lance Stroll proberen James Bond-stunts in iconische Aston Martin DB5. En de legendarische 007-auto is lastig om te besturen.

Aston Martin F1-coureurs Sebastian Vettel en Lance Stroll werden gevraagd om hun gebruikelijke AMR21 F1-raceauto’s te laten voor wat ze zijn, om vervolgens de iconische James Bond-voertuigen te proberen, met name degenen die zullen verschijnen in de 25e Bond-film, No Time To Die.

No Time To Die bevat vier iconische Aston Martin-auto’s, waaronder de in 007 veel geziene Aston Martin DB5, de DB5 Superleggera, de V8 en de Valhalla. Vettel en Stroll krijgen de kans om in de DB5 te rijden, ook wel bekend als de favoriete auto van Bond. De professionele coureurs moesten twee actiescènes uit No Time To Die naspelen om hun stuntvaardigheden te tonen.

Vettel en Stroll speelden om de beurt de scènes na, samen met de klassieke Aston Martin DB5’s scherpe drifting. Stroll vond het best moeilijk om de stunt onder de knie te krijgen, maar slaagt na verschillende pogingen, terwijl Vettel erin slaagt de drift na te bootsen, maar later de controle verliest. De tweede poging van Vettel bleek meer een succes.

Bekijk bovenaan hoe Sebastian Vettel en Lance Stroll de stoere 007-stunts uitproberen. No Time To Die is nu te zien in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram