Nieuwe kleur adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX” duikt op

Nieuwe kleur adidas YEEZY BOOST 350 V2 "MX"

Nieuwe kleur adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX” duikt op

Een nieuwe kleur adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX” is opgedoken. De nieuwe YEEZY sneaker zou in 2022 verkrijgbaar moeten zijn.

Nieuwe kleur adidas YEEZY BOOST 350 V2 "MX"

Sinds de lancering van hun YEEZY-productlijn in 2015, hebben Kanye West en adidas een breed scala aan schoenmodellen samengesteld. Als je echter één model zou moeten aanwijzen als hun ultieme sneaker, dan zou het toch echt om de adidas YEEZY BOOST 350 V2 gaan. Het is het meest productieve silhouet dat Ye heeft geproduceerd en het is vrijwel uitverkocht bij elke colorway die het merk lanceert. In 2022 zal het portfolio verder worden uitgebreid met een gloednieuwe blauwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX” colorway.

Vergelijkbaar met de YEEZY BOOST 350 V2 “MX Rock” en de YEEZY BOOST 350 V2 “MX Oat”, is deze aankomende uitvoering uitgedost met een gemarmerd PrimeKnit-bovenwerk. Deze lifestyle-kicks zijn beschikken over tinten van licht leiblauw, met hints van donkerder blauw en crème om een ​​kleurencombinatie te vormen die aan de meer opvallende kant van het spectrum valt. De strepen op de middenvoet zijn opgesplitst in drie panelen, de buitenzijden zijn bespat met een lichter blauw, terwijl een gedempt bruin gaas ertussen is geklemd. De geribbelde tussenzolen waarin de BOOST-dempingseenheid is ondergebracht, zijn getint met een ijsblauwe buitenkant.

Volgens YEEZY MAFIA zullen deze nieuwe YEEZY sneakers ergens in 2022 verkrijgbaar zijn voor de standaard prijs van € 220.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram