Qatar Airways Holidays lanceert FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen voor fans

Qatar Airways Holidays: FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen

Qatar Airways Holidays lanceert FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen voor fans

Qatar Airways Holidays presenteert FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen voor fans. Ga jij naar het WK-voetbal in Qatar?

Qatar Airways Holidays: FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen

Op iets meer dan een jaar tot de aftrap van de FIFA World Cup Qatar 2022, is Qatar Airways Holidays verheugd om de lancering aan te kondigen van haar unieke reispakketten voor fans, inclusief wedstrijdtickets, retourvluchten en overnachtingen. Fans kunnen nu wedstrijdtickets reserveren om hun favoriete team te steunen tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 en extra diensten uitkiezen om gastland Qatar te ontdekken.

Na het volgen van enkele eenvoudige stappen, worden fans van over de hele wereld eerst lid van de Qatar Airways Privilege Club. Als lid krijgen ze toegang tot unieke reispakketten van Qatar Airways Holidays met boekingsflexibiliteit en gereserveerde zitplaatsen voor de wedstrijden van hun voorkeur.

De reis begint vervolgens voor de fans met het selecteren van een favoriet team, waarvan de deelname aan het toernooi uiteraard wordt bepaald op basis van het succes gedurende FIFA World Cup-kwalificatiewedstrijden. Mocht het gekozen team zich niet kwalificeren voor het toernooi, dan wordt het volledige bedrag terugbetaald of kunnen fans kiezen voor de wedstrijden van een ander team, afhankelijk van beschikbaarheid. We gaan er gemakshalve even vanuit dat Oranje zich natuurlijk kwalificeert.

Om de ervaring uit te stippelen, kunnen fans kiezen uit reispakketten met zeven niveaus aan aantrekkelijke prijzen vanaf € 3.280. Gasten die tijdens hun reis het gastland Qatar willen ontdekken, kunnen ook kiezen voor aanvullende diensten zoals luchthaventransfers en sightseeing tours.

Elke fan kan in totaal zeven wedstrijden boeken door pakketten te combineren. In het geval dat het favoriete team in de gevorderde toernooifasen wordt verslagen, worden tickets uitgegeven voor wedstrijden van een van de winnende teams uit dezelfde groep of hetzelfde knock-outtraject.

Daarnaast kunnen fans aangeven met hoeveel gasten ze reizen en in hoeveel kamers ze wensen te verblijven. Ze kunnen kiezen uit standaard tot premium accommodatie op basis van hun beschikbare budget. De reispakketten zijn momenteel live en toegankelijk in onder meer België en Nederland.

Om één van de FIFA World Cup Qatar 2022 reisarrangementen te boeken of voor meer info, ga naar: www.qatarairways.com/app/fifa2022.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram