Nieuwe ‘Star Wars’-serie ‘The Book of Boba Fett’ in december in première bij Disney+

The Book of Boba Fett december bij Disney+

Nieuwe ‘Star Wars’-serie ‘The Book of Boba Fett’ in december in première bij Disney+

De nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett zal in december in première gaan bij Disney+. Ga jij de spinoff-serie van The Mandalorian kijken?

The Book of Boba Fett december bij Disney+

Disney+ heeft officieel aangekondigd dat The Book of Boba Fett vanaf woensdag 29 december te zien zal zijn bij de streamingdienst. De nieuwste serie van LucasFilm werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens de postcredit-scenes na de seizoensfinale van The Mandalorian.

De serie “toont de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand die door de onderwereld van de Melkweg navigeren, wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim op het gebied dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat hard te maken”, aldus Disney’s officiële synopsis.

Temuera Morrison keert terug in de rol van Boba Fett en Ming-Na Wen keert terug als Fennec Shand. Wen speelde de rol van haar personage voor het eerst in seizoen één van The Mandalorian en bood later de stem van Shand in de animatieserie Star Wars: The Bad Batch.

Morrision was voor het eerst in de Star Wars-franchise te zien in de rol van Jango Fett in Star Wars: Attack of the Clones. Hij was ook stemacteur in verschillende Star Wars-games voordat hij terugkeerde als Boba in seizoen twee van The Mandalorian.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram