TRAILER: Denzel Washington is terug in A24’s griezelige ‘The Tragedy of Macbeth’

A24 The Tragedy of Macbeth met Denzel Washington

TRAILER: Denzel Washington is terug in A24’s griezelige ‘The Tragedy of Macbeth’

Bekijk A24’s griezelige The Tragedy of Macbeth trailer, met Denzel Washington in de hoofdrol.

Voor de aankomende film The Tragedy of Macbeth, gebaseerd op de originele tragedie van William Shakespeare, werkt regisseur Joel Coen samen met A24 voor een ongebruikelijke filmproductie die zich afspeelt in zwart-wit.

A24 is het merk achter achter topfilms als Uncut Gems, Midsommar, Moonlight en Hereditary, terwijl Joel Coen en Ethan Coen in de volksmond bekend staan ​​als de Coen Brothers, die iconische films hebben geregisseerd en geproduceerd, zoals The Big Lebowski, No Country for Old Men en Hail, Caesar!

De korte trailer van één minuut hierboven onthult Denzel Washington als Macbeth en Frances McDormand als Lady Macbeth. De prachtig geschoten scènes tonen slagvelden en kastelen in een mistige en sinistere wereld. De teaser geeft ons ook een glimp van de drie heksen die een integraal onderdeel zijn van het machtsbeluste reiken van de Macbeth’s naar de Schotse troon. “Door mijn duimen te prikken, komt er iets gemeens deze kant op”, kwaakt een van de verhulde zussen.

Bekijk de officiële trailer bovenaan en verwacht The Tragedy of Macbeth in december in de bioscoop en bij Apple TV Plus op 14 januari 2022.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram