TRAILER: ‘Halloween Kills’ ontmaskert Michael Myers in laatste previewclip

Halloween Kills trailer

TRAILER: ‘Halloween Kills’ ontmaskert Michael Myers in laatste previewclip

Nieuwe Halloween Kills trailer ontmaskert Michael Myers. De film met de horroricoon verschijnt uiteraard in oktober in de bioscoop.

Universal heeft deze week de laatste trailer voor Halloween Kills uitgebracht, waarin de actievolle nasleep van de Halloween-remake uit 2018 wordt getoond.

Jamie Lee Curtis keert terug in haar rol als Laurie Strode, die zich opnieuw in het middelpunt van al het horrorspektakel bevindt, samen met haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak). De previerwclip van de door David Gordon Green geregisseerde film toont een reeks met bloed doordrenkte actiescènes en we zitten op het puntje van de stoel als overlevenden proberen de beruchte seriemoordenaar Michael Myers (Nick Castle) te doden.

De laatste scène in de trailer onthult de langverwachte ontmaskering van Myers, wat in de eerste film maar één keer voor een fractie van een seconde is gebeurd. Het hoofd van de moordenaar is in eerdere films getoond, hoewel zijn gezicht niet zichtbaar was.

Kyle Richards keert terug als Lindsey Wallace en Charles Cyphers herneemt zijn rol als Sheriff Leigh Brackett. Ook in de film te zien zijn Will Patton, Thomas Mann en Anthony Michael Hall.

Halloween Kills is het vervolg op de eerder genoemde reboot uit 2018 van de klassieker uit 1978, Halloween. De film zal verschijnen als de 12e aflevering van de slasher-franchise, bedacht door John Carpenter en Debra Hill.

De film staat vanzelfsprekend gepland voor een release in de bioscoop medio half oktober, ruim op tijd voordat Halloween aan het einde van die maand aanbreekt. Bekijk de laatste Halloween Kills trailer nu bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram