FESTIVAL: elrow Town Amsterdam maakt line-up bekend, inclusief excusief optreden van Fatboy Slim

elrow Town Amsterdam 2021 line-up

FESTIVAL: elrow Town Amsterdam maakt line-up bekend, inclusief excusief optreden van Fatboy Slim

De elrow Town Amsterdam 2021 line-up is bekend. Op zaterdag 25 september verwelkomt elrow onder meer Fatboy Slim, Claptone en Solardo.

elrow Town Amsterdam 2021 line-up

elrow Town Amsterdam is back in town, en hoe! Op 25 september 2021 zal de Grammy- en NME-award winning muzikant Fatboy Slim op het iconische festival een exclusieve show verzorgen. Het is de enige keer dit jaar dat de Britse big beat-legende, bekend van hits als Praise You en Right Here, Right Now, in Nederland zijn magische kunsten zal vertonen.

Daarmee is elrow Town sterker terug dan ooit in één van haar favoriete steden! Het kleurrijkste festival ter wereld strijkt wederom neer op het Havenpark, waar het goede herinneringen aan heeft. “In de bossen en groene vlaktes van Havenpark kunnen we het elrow-gekkenhuis perfect ervaren!”, aldus de organisatie.

Het Amsterdamse Havenpark wordt weer aangekleed zoals we het van de elrow-familie gewend zijn: tot een kleurrijke wonderlijke wereld waarin van alles kan en gebeurt.

Naast Fatboy Slim zullen onder andere topdj’s Solardo, Claptone, Ilario Alicante, Iris Menza en Tini Gessler een van de drie podia beklimmen. In area 1, Nowmads, betreden we een parallelle wereld van verleden, heden en toekomst, uiteraard met bijbehorend decor. Area 2, The Rowmuda Triangle, neemt ons mee op een submarine trip waar Jack SparROW jaloers op zou zijn en in area 3 lijkt het qua decor weliswaar tot het vriespunt te dalen, maar wordt het heter dan ooit.

Together we make magic happen is de slogan van het legendarische festival. Dat gaat met deze exclusieve line-up en locatie zeker lukken. Juan Arnau Jr. van de organisatie meldt: “We zijn druk bezig met het plannen van een geweldig nieuw elrow-avontuur en kunnen niet wachten om het met jullie te delen!”

Volledige elrow Town Amsterdam 2021 line-up

Fat Boy Slim, Alan Fitzpatrick, Andrea Oliva, Archie Hamilton, Bastian Bux, BEC, Chris Stussy, Claptone, De La Swing, Egbert live, Franky Rizardo, Gary Beck, Ilario Alicante, Iris MenZa, Julian Anthony,  Mia More, Michel de Hey, Rendher,  Rich NxT, Roberto Capuano, Rossi, Seb Zito, Secret Cinema,  Solardo, Tahko, Tini Gessler, Toman

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elrow (@elrowofficial)

elrow Town Amsterdam 2021 info & tickets

Datum: 25 september 2021
Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Locatie: Havenpark; Wethouder van Essenweg, Amsterdam
Tickets: elrowtownamsterdam.com

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram