ZELF MAKEN: 3x simpele recepten voor kombucha ijsjes met maar 2 ingrediënten

kombucha ijsjes recepten

ZELF MAKEN: 3x simpele recepten voor kombucha ijsjes met maar 2 ingrediënten

Gezonde ijsjes maken thuis? Wij hebben 3 recepten voor kombucha ijsjes met maar 2 ingrediënten. Lekker, gezond en enorm simpel te maken.

kombucha ijsjes recepten

Zo simpel om thuis te maken en oh zo lekker! Je kunt natuurlijk ijs kopen in de winkel, maar we beloven je, het was nog nooit zo makkelijk om thuis je eigen ijsjes te maken. Maak indruk op de visite tijdens die gezellige dinner nights at home , of het nu met vrienden en familie is, of met die speciale dame. Begin ’s ochtends of ’s middags met vijf minuten voorbereiding en je hebt na 6 uurtjes wachten lekkere en ook nog eens verantwoorde ijsjes om van te genieten. Alles wat je nodig hebt is bevroren fruit, je favoriete kombucha en ijsvormen.

Wacht, wat is kombucha? Steeds meer mensen kiezen voor lekkere alternatieve frisdrankvervangers. Kombucha wordt oorspronkelijk gemaakt van gefermenteerde groene thee met alleen de beste natuurlijke ingrediënten en past daardoor goed in de gezondheids- en de alcoholvrije trend. De biologische kombucha’s van the GUTsy Captain worden nog steeds volgens traditioneel recept gemaakt en zijn ook nog eens laag in calorieën. Omdat het merk een brede range heeft met heerlijke fruitsmaken, is het dus heel leuk maar vooral ook makkelijk om zelf ijsjes mee te maken!

Zelf gezonde ijsjes maken: 3x kombucha ijsjes met maar 2 ingrediënten

Bosbessen kombucha pops

  • 250 gr bevroren bosbessen
  • 250 ml The GUTsy Captain Kombucha Original
  • Ijsvormen
  • (optioneel: 1 citroen)

Perzik kombucha pops

  • 250 gr bevroren perziken
  • 250 ml The GUTsy Captain Kombucha Ginger & Lemon
  • Ijsvormen
  • (optioneel: 1 citroen)

Frambozen kombucha pops

  • 250 gr bevroren frambozen
  • 250 ml The GUTsy Captain Kombucha Raspberry
  • Ijsvormen
  • (optioneel: 1 citroen)

Bereiding:

kombucha ijsjes receptenDoe de kombucha, het bevroren fruit en het sap van 1 citroen in een blender en mix tot het glad is. Giet het mengsel in de ijsvormen en zet voor ten minste 6 uur in de diepvries.

Garnering:

Wanneer je de ijsjes uit de diepvries haalt, kun je ze nog super leuk versieren door ze bijvoorbeeld te dippen in pure chocolade sprinkles of kokosrasp.

Pro tip:

Als een slush puppy meer jouw stijl is, volg dan heel gemakkelijk de bovenstaande recepten en giet na het mixen het mengsel rechtstreeks in een glas in plaats van in een ijslollyvorm. Het is het perfecte alternatief voor bevroren margarita ‘s, en we zullen het aan niemand vertellen als je er een scheutje tequila aan toevoegt.


The GUTsy Captain Kombucha’s | 7 verfrissende smaken

The GUTsy Captain Kombucha komt in 7 verfrissende smaken: Original, Ginger & Lemon, Raspberry, Pineapple & Peach, Pomegranate, Passionfruit en Coconut. De ZERO range is geïntroduceerd in de drie populairste smaken van de reguliere range; Original, Ginger Lemon en Raspberry. De drinks zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Ekoplaza, Marqt, COOP, Hoogvliet, Deen, Deka, Body & Fit, Supspace, Crisp, Dieetwebshop, De Online Drogist, Glutenvrije webshop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram