TRAILER: ‘The Sopranos’ prequel-film ‘The Many Saints of Newark’ introduceert bekende namen in nieuwe previewclip

The Many Saints of Newark trailer 2

TRAILER: ‘The Sopranos’ prequel-film ‘The Many Saints of Newark’ introduceert bekende namen in nieuwe previewclip

The Sopranos prequel-film The Many Saints of Newark introduceert bekende namen in nieuwe previewclip. Ga jij de film kijken in de bioscoop?

Vóór Tony Soprano was er Dickie Moltisanti. The Many Saints Of Newark, komende maand te zien in de bioscoop en via streaming op HBO Max (nu nog alleen in de VS beschikbaar), heeft een nieuwe trailer gekregen. En we zien oude bekenden uit The Sopranos.

New Line Cinema’s The Many Saints of Newark is de langverwachte prequel-film van de baanbrekende, bekroonde HBO-dramaserie The Sopranos van David Chase.

De jonge Anthony Soprano groeit op in een van de meest tumultueuze tijdperken in de geschiedenis van Newark, en wordt een man op het moment dat rivaliserende gangsters opstaan en de almachtige DiMeo-misdaadfamilie over de steeds meer door rassen verscheurde stad heen groeit. Gevangen in deze veranderende tijden is de oom die de jonge ‘Tony’ aanbidt, Dickie Moltisanti, aan het worstelen met zowel zijn professionele als persoonlijke verantwoordelijkheden. Dickie’s invloed op zijn beïnvloedbare neef, die nog altijd een tiener is, zal mede leiden tot de opkomst van de almachtige maffiabaas die we kennen: Tony Soprano.

The Many Saints of Newark werd opgenomen in New Jersey en New York, en verschillende geliefde personages uit de originele serie die de film inspireerden, zijn te zien in de film. Tijdens de zes seizoenen durende run werd The Sopranos – voor velen een van de grootste en meest invloedrijke televisiedramaseries aller tijden – geëerd met 21 Primetime Emmy Awards, vijf Golden Globe Awards en twee Peabody Awards.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram