De beste tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor de mannen

Tips vrijgezellenfeest voor mannen

De beste tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor de mannen

Tips voor een vrijgezellenfeest voor mannen nodig? Wij hebben een aantal van de beste tips voor een mannen vrijgezellenfeest voor je op een rij gezet.

Tips vrijgezellenfeest voor mannen

Als je beste vriend gaat trouwen en jij bent degene die het vrijgezellenfeest organiseert, dan sta je voor een serieuze taak. Een leuke taak, maar een serieuze. Je doet dit als het goed is maar eenmaal voor je vriend en het kan zijn dat het überhaupt je eerste keer is. Hoe ga je het aanpakken? Welke stijl past goed bij je vriend en je vriendengroep? Vandaag krijg je een paar waardevolle tips cadeau, dus doe er vooral je voordeel mee!

  • Het hoeft niet perfect

Het is niet raadzaam om het programma geheel dicht te timmeren. Alles vooraf plannen is toch niet mogelijk. Als je met elkaar op stap bent kan het gebeuren dat je ergens een uurtje moet wachten, want onvoorziene omstandigheden doen zich altijd voor. Je hoeft dus niet weken van tevoren in de stress te gaan zitten. Vertrouw op je improvisatievermogen en dat van je vrienden. Met een relaxte houding is de sfeer het meest geholpen.

  • Niet iedereen kan mee

Tja, wie nodig je uit om mee te gaan? En belangrijker: wie niet? Een leuke groep mannen met min of meer dezelfde interesses en levensstijl, is ideaal. Maar er zijn natuurlijk altijd personen die je niet over kunt slaan. De zwager van de bruidegom bijvoorbeeld. Hem thuis laten kun je niet maken. Al is hij een modeltreintjesverslaafde ijdeltuit die niet mag lachen vanwege een kaakoperatie van twee jaar geleden, hij moet worden uitgenodigd. Durf in ieder geval verder een keuze te maken. Dat komt een geslaagde bachelor party ten goede, en uiteindelijk geeft de wens van de echtgenoot-in-spé de doorslag.

  • Kies een geschikte locatie

Waar ga je naartoe met je vrienden? Informeer wat er te doen is op de dag van het feest. Niet alleen in het etablissement waar je bij elkaar komt en met elkaar gaat eten. Als je het toetje achter de kiezen hebt, moet er een vervolg zijn. Zijn er gezellige gelegenheden op loopafstand? Zijn ze open op die dag en dat tijdstip? Dat zijn zaken die je – door een beetje moeite te doen – in de hand hebt. Ga uit van wat de bruidegom leuk en gezellig vindt. En als iedereen binnen is, verzorg jij het eerste rondje. Proost

  • De organisatie uit handen geven

Het is ook mogelijk een professionele organisator in de arm te nemen. Vaak heb je de keuze uit een aantal arrangementen met koffie, activiteit, diner en nazit. Alles staat vast en als het niet goed gaat, bel je de hotline. Ander voordeel van deze vorm van organiseren is het kostenplaatje. De professional werkt met vaste leveranciers en bedingt dus een kwantiteitskorting. Dat kan interessant zijn. Als je een nadeel op moet noemen is het dat je weinig invloed hebt op de invulling van de avond. Daardoor kun je het feest nooit in zijn geheel afstemmen op de smaak van de bruidegom. Kies je voor gemak of houd je liever alles in eigen hand?

  • Een leuke activiteit om op te starten

Er zijn duizend-en-een activiteiten om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Ga even na of de activiteit die je op het oog hebt niet al door de meeste van je vrienden is gedaan. Het is leuker als je iets doet wat voor iedereen nieuw en dus verrassend is. Dan heb je tijdens het daaropvolgende diner ook lekker veel om over te kletsen en te lachen. Het spel of de bezigheid die je kiest moet kortom goed passen bij de groep en bij de rest van het programma. Dat krijg jij wel voor elkaar!

Tips vrijgezellenfeest voor mannen

  • De laatste uurtjes zijn de belangrijkste

De dag kan nog zo vlekkeloos in elkaar zitten, de laatste uurtjes maken de dag. Dan ontstaan de leukste anekdotes om na te vertellen, worden de mafste uitspraken gedaan en herinneringen gesmeed.

  • Je komt met zijn allen in een kroegje terecht waar net een groep meiden hun Ladies Night viert.
  • Bij de discotheek waar jij je vrienden naar binnen hebt weten te lullen, valt de stroom uit. Met alle hilariteit van dien.
  • Een van de vrienden heeft wel een erg intiem gesprek met de meid achter de bar.

Dat soort voorvallen, waar je over twintig jaar nog met elkaar om moet schateren, vinden vaak in de laatste uurtjes plaats. Valt het hele programma dus in het water, niet getreurd! Een maf incident tegen middernacht en iedereen herinnert zich deze vrijgezellendag als een toppertje.

  • De aanstaande bruidegom veilig thuis brengen

Jouw laatste klusje is het veilig thuisbrengen van je beste vriend. Je kunt natuurlijk ook een taxi voor hem bellen. Of een van de vrienden zet hem thuis af. Hoe dan ook, het is jouw verantwoordelijkheid. Jij bent degene die zijn koppie erbij houdt op het eind van de avond. De bruidegom moet van alle verantwoordelijkheid worden ontslagen. Jij regelt het allemaal. En jij regelt ook dat de bruidegom vrij gehouden wordt, en dus niet hoeft te betalen. Hetzelfde zal hij doen als jij gaat trouwen. En nu: succes met het vrijgezellenfeest voor mannen en op naar de bruiloft!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram