TRAILER: Marvel Studios brengt officiële trailer uit voor aankomende serie ‘Hawkeye’

hawkeye trailer

TRAILER: Marvel Studios brengt officiële trailer uit voor aankomende serie ‘Hawkeye’

Marvel Studios heeft de officiële Hawkeye trailer uitgebracht. De aankomende serie met Jeremy Renner zal in november in première gaan bij Disney+.

Marvel Studios heeft de eerste officiële trailer onthuld voor de nieuwe originele serie Hawkeye, die in november bij Disney+ debuteert.

Jeremy Renner pakt de hoofdrol en keert terug als boogschutter Hawkeye, en hij wordt vergezeld door een nieuwe strijdpartner die beweert de beste boogschutter ter wereldte zijn: Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld.

De nieuwe Marvel-serie speelt zich af in New York City tijdens de kerstperiode. De clip van minder dan twee minuten begint met Hawkeye die probeert zijn relatie met zijn familie nieuw leven in te blazen door plannen met hen te maken voor de feestdagen. Als er echter vijanden uit het verleden opduiken, wordt hij gedwongen afstand te doen van zijn familie en deze kwaadaardige kracht onder ogen te zien.

De rest van de preview toont een overvloed aan actiescènes, waaronder geweerschoten, snelle achtervolgingsscènes, uiteraard boogschietgevechten en meer.

Hawkeye gaat op 24 november in première op Disney+. Elke woensdag komen er zes afleveringen bij en de finale verschijnt op 29 december. Dit is overigens de eerste serie binnen Marvel Cinematic Universe die de Young Avengers introduceert. Bekijk de volledige Hawkeye trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram