TRAILER: Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Jonah Hill en meer duiken op in nieuwe Netlix-film ‘Don’t Look Up’

Don't Look Up trailer - Netflix film - Leonardo DiCaprio

TRAILER: Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Jonah Hill en meer duiken op in nieuwe Netlix-film ‘Don’t Look Up’

De nieuwe Netlix-film Don’t Look Up heeft een sterrencast met o.a. Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Kid Cudi en Jonah Hill. Ga jij kijken?

Adam McKay – bekend van zijn films Step Brothers, de Anchorman-serie en Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby – is gereed om zijn nieuwste project te introduceren met de filmtitel Don’t Look Up. De aanstaande film heeft een met sterren bezaaide cast en bevat filmindustrie-iconen zoals Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Jonah Hill, Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Meryl Streep, Matthew Perry en meer.

Na in oktober te zijn aangekondigd, heeft Netflix nu de eerste trailer van de film onthuld. De clip van iets meer dan een minuut lang onthult minuscule details over het plot van de film, maar toont hoe DiCaprio en Lawerence – die beiden astronomen spelen – ontdekken dat een asteroïde op weg is naar aarde en al het menselijke leven zoals we het kennen ten einde komt brengen. In de trailer zien we bovendien hoe ze Meryl Streep – die schittert als de president van de VS – en Jonah Hill – die haar zoon speelt – proberen te overtuigen van deze dreigende ramp, terwijl dit duo aarzelt om hen te geloven.

De A-lijst film staat gepland om te verschijnen in geselecteerde bioscopen op 10 december en zal officieel beschikbaar zijn om te streamen op Netflix vanaf kerstavond.

Bekijk de volledige trailer hier bovenaan. Geïnteresseerd in meer filmnieuws? De nieuwe The Matrix 4 trailer is vandaag onthuld!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram