TRAILER: Jake Gyllenhaal is een alarmcentralemedewerker in Netflix’s ‘The Guilty’-remake

Netflix The Guilty trailer Jake Gyllenhaal

TRAILER: Jake Gyllenhaal is een alarmcentralemedewerker in Netflix’s ‘The Guilty’-remake

Jake Gyllenhaal is een alarmcentralemedewerker in de Netflix’s The Guilty-remake. Bekijk nu de officiële trailer van de film

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Jake Gyllenhaal‘s 112- medewerker thriller The Guilty. De spannende film zal het debuut maken in oktober.

In feite een remake van een Deense film met dezelfde naam uit 2018, volgt The Guilty Gyllenhaal’s personage, alarmcentralemedewerker Joe Baylor. De nieuwe trailer begint met het tonen van een reeks irrelevante of valse telefoontjes die bij het meldpunt zijn gedaan, wat zorgt voor wat een saaie dag op kantoor lijkt te zijn. Alles draait echter volledig om wanneer een vrouw in groot gevaar belt, waarna Baylor wordt gedwongen om al het mogelijke te doen om haar te redden. De synopsis van Netflix plaagt met de claim dat we een verrassende draai in het plot kunnen verwachten, door te schrijven dat “niets is wat het lijkt, en de waarheid onder ogen zien de enige uitweg is.”

Gyllenhaal voegt zich bij de filmschrijver Nic Pizzolatto – wiens eerdere werken The Magnificent Seven en True Detective omvatten – evenals Southpaw-veteraan Antoine Fuqua als regisseur. The Guilty verschijnt op 1 oktober op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram