TRAILER: ‘Call of Duty: Vanguard’ toont nieuwe video met multiplayer-actie

Call of Duty: Vanguard multiplayer trailer

TRAILER: ‘Call of Duty: Vanguard’ toont nieuwe video met multiplayer-actie

Bekijk nu de Call of Duty: Vanguard multiplayer trailer. Open bèta begint in september voor degenen die de game al hebben gereserveerd.

Sledgehammer Games heeft ons zojuist een eerste blik geboden op Call of Duty: Vanguard’s langverwachte multiplayer-modus in een gloednieuwe trailer boordevol actie.

Sledgehammer bereidt zich voor op een enorme release en heeft 20 verschillende maps paraat voor de multiplayer-modus binnen de nieuwste COD-game. Hierdoor kunnen spelers tijdens de Tweede Wereldoorlog door alle vier verschillende strijdtonelen worden geleid: het westfront, het oostfront, Noord-Afrika en de Stille Oceaan.

Klassieke modi maken bovendien een terugkeer, zoals Team Deathmatch, Kill Confirmed en Search & Destroy, terwijl er ook nieuwe spelmodi worden geïntroduceerd, zoals Patrol-modus – een op targets gebaseerde modus met een scorezone die over de kaart blijft bewegen — of Champion Hill, een modus met een reeks onderlinge wedstrijden in toernooistijl, die solo, duo’s en trio’s omvatten.

Naast de presentatie van de multiplayer-gameplay, kondigde de nieuwe trailer ook de data aan voor de open bèta van Vanguard, die toegankelijk zal zijn voor degenen die de game al hebben gereserveerd. Gamers op het PlayStation-platform kunnen de bèta uitproberen tussen 10 en 13 september, en zij die op Xbox en pc spelen kunnen deze van 16 tot 17 september checken.

Pre-orders zijn nu mogelijk op de website van de game, met de officiële lancering gepland voor 5 nov. De nieuwe Call of Duty: Vanguard multiplayer trailer kijk je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram