PREVIEW: ‘The Matrix 4’ biedt jou de rode of blauwe pil op interactieve website met teaserclips

The Matrix Resurrections teaser website

PREVIEW: ‘The Matrix 4’ biedt jou de rode of blauwe pil op interactieve website met teaserclips

The Matrix 4 biedt jou de rode of blauwe pil op interactieve website. Kies en ontdek de eerste previewbeelden van The Matrix Resurrections met Keanu Reeves.

Drie maanden voor de première van The Matrix Resurrections is Warner Bros. begonnen met de promotie van het langverwachte vierde deel van The Matrixfranchise. Naast een eerste poster heeft de filmstudio nu ook een interactieve website onthuld, getiteld WhatIsTheMatrix.com, waar fans toegang kunnen krijgen tot een van de meer dan 180.000 unieke teaservideo’s.

Bij aankomst op de site kunnen we kiezen tussen het nemen van een rode of blauwe pil, die elk leiden tot verschillende sneak peeks en personageverhalen uit de aankomende film. Eén clip bevat een korte vertelling door Yahya Adbul-Mateen II, die de realiteit uitdaagt naast de klassieke groene code van The Matrix, terwijl een andere visual een vertelling speelt van Neil Patrick Harris, die de kijker vertelt dat ze hier zijn omdat ze moeite hebben om te ontcijferen wat echt is en wat niet.

De film bevat Matrix-veteranen Keanu Reeves als Neo, Carrie-Anne Moss als Trinity, Jada Pinkett Smith als Niobe, Lambert Wilson als The Merovingian en Daniel Bernhardt als Agent Johnson. Eveneens deelnemend aan The Matrix Resurrections zijn Abdul-Mateen II, Harris, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Ellen Hollman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Christina Ricci, Max Riemelt en Brian J. Smith

De volledige trailer verschijnt morgen, op donderdag 9 september, en zal op MANNENSTYLE te zien zijn. The Matrix Resurrections zal naar verwachting rond 22 december in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram