Kanye West’s adidas YEEZY 500 onderweg in “Ash Grey”

adidas YEEZY 500 "Ash Grey"

Kanye West’s adidas YEEZY 500 onderweg in “Ash Grey”

Een adidas YEEZY 500 “Ash Grey” is gelekt. De nieuwe YEEZY sneakers van Kanye West moeten dit najaar verkrijgbaar zijn.

adidas YEEZY 500 "Ash Grey"

Kanye West’s YEEZY-lijn met adidas blijft dit jaar nieuwe uitvoeringen van zijn sneakers presenteren. Nieuw op het menu is de gelekte YEEZY 500 in “Ash Grey”. Hoewel 2021 niet het drukste jaar was voor dit model, komt de “Ash Grey” kort nadat een YEEZY 500 “Brown Clay” debuteerde, wat misschien wel aantoont dat de YEEZY 500 een prominentere rol kan gaan spelen in de YEEZY-lanceringen van dit najaar.

We zijn inmiddels allemaal wel bekend met het ontwerpethos van deze YEEZY 500, namelijk een tonaal, aards kleurenschema met details van uiteenlopende materialen. De adiPRENE-tussenzolen leveren in dit geval de donkerste grijze tint die op de schoen verschijnt, waarbij de mesh-basislaag van het bovenwerk een donkerdere eigen tint aanneemt. Een licht contrast wordt geleverd door de ruige suède en soepele leren overlays van het bovenwerk, terwijl het spatbord een medium toon aanneemt en hi-vis reflecterende biezen rond de veterogen en tong lopen om de look af te maken.

Op het moment van schrijven moet de adidas YEEZY 500 “Ash Grey” nog worden een officiële releasedatum krijgen. De verwachting is echter dat schoen dit najaar verkrijgbaar zal zijn en € 200 kost.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @sneakerjamz_new

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yeezyinfluence (@influencevisions_)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram