TRAILER: Netflix dropt trailer voor ‘Red Notice’ met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds

Red Notice trailer met Dwayne Johnson, Gal Gadot & Ryan Reynolds

TRAILER: Netflix dropt trailer voor ‘Red Notice’ met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds

De eerste Red Notice trailer is hier, met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds in de hoofdrol. De actiecomedy verschijnt in november bij Netflix.

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor de aankomende film Red Notice, met in de hoofdrollen Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds.

De film, geregisseerd en geschreven door Rawson Marshall Thurber, volgt Johnson als FBI-profiler en Reynolds als kunstdief, terwijl ze samenwerken om een ​​kunstcrimineel te vangen:

“Wanneer een door Interpol uitgegeven Red Notice – het hoogste bevel om op de meest gezochte personen ter wereld te jagen en gevangen te nemen – uitgaat, stort FBI-topprofiler John Hartley (Dwayne Johnson) zich op de zaak. Zijn wereldwijde achtervolging brengt hem pal in het midden van een gewaagde overval, waarbij hij wordt gedwongen samen te werken met ’s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ’s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot) te vangen . Het hoogvliegende avontuur dat volgt voert het trio de wereld rond, tot op de dansvloer, opgesloten in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste van alles voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap.”

Naast Johnson, Gadot en Reynolds zijn ook Ritu Arya en Chris Diamantopolous toegevoegd aan de cast, terwijl Hiram Garcia, Johnson, Dany Garcia, Beau Flynn’s Flynn Picture Co. en Thurber’s Bad Version, Inc. de film produceren.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. Red Notice gaat op 12 november exclusief in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram