Campari & Imibibe proosten op het goede doel tijdens kick-off van Negroni Week 2021

Negroni Week 2021 campari

Campari & Imibibe proosten op het goede doel tijdens kick-off van Negroni Week 2021

Campari & Imibibe proosten voor de 9e keer op het goede doel tijdens de kick-off van Negroni Week 2021 in Pathé Tuschinski Amsterdam.

Negroni Week 2021 campari

Campari, ‘s werelds beroemdste aperitivo, is de liefhebber natuurlijk niet onbekend. Wat jullie echter misschien nog niet wisten, is dat het Italiaanse merk nu hun samenwerking met Imbibe Magazine nu voor de negende maal op rij continueert voor Negroni Week, een internationaal liefdadigheid initiatief waarbij de meer dan 100 jaar oude Negroni-cocktail wordt gevierd. Deze cocktail is een iconische mix van Campari, gin en zoete rode vermout, en moet je een keer hebben geprobeerd.

Zeven dagen lang eren duizenden bartenders en consumenten wereldwijd deze iconische cocktail, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Negroni Week 2021 vindt plaats van 13 t/m 19 september en Campari nodigt iedereen uit, in zijn of haar lokale bar, om geld op te halen voor het goede doel.

Steun het goede doel en geniet mee

Van 13-19 september verkopen bars en restaurants de iconische en klassieke Negroni op een unieke manier met een geheel eigen twist. Een deel van deze opbrengst gaat naar het door hen gekozen goede doel. Met deze actie heeft Negroni Week over de afgelopen negen jaar meer dan €3 miljoen euro opgehaald in meer dan 70 verschillende landen, waaronder Nederland.

Dit jaar, als start van de Negroni Week 2021, is Red Carpet (onderdeel van A Brand New Day Drinks Company) én officiële distributeur van Campari in Nederland, een samenwerking aangegaan met het historische Pathé Tuschinski, om genodigden de primeur te tonen van Fellini Forward, rechtstreeks afkomstig van het Internationaal Film Festival Veneti.

Fellini Forward draait om de toekomst van cinema, daar waar Campari de eerste korte Artificial Intelligence film heeft geproduceerd, geïnspireerd naar creatief genie en wereldberoemd Italiaans filmmaker Federico Fellini.

Negroni Week 2021

De kick-off van Negroni Week 2021 vindt dit jaar plaats in Bar Abraham, een uniek nieuw cocktailconcept van Pathé Tuschinski vernoemd naar Abraham Tuschinski, de eigenlijk kledingmaker van oorsprong, die dit prachtige theater opende in de begin jaren twintig.

Wil jij in de week van 13 t/m 19 september ook een Negroni drinken voor het goede doel? Bij o.a. Super Lyan, Vesper, Salmuera, The Rumah, Botanero, Branie en Flying Dutchmen Cocktails kun je terecht. Kijk op negroniweek.com voor meer deelnemende bars bij jou in de buurt!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram