adidas YEEZY 500 duikt op in “Brown Clay”

adidas YEEZY 500 "Brown Clay"

adidas YEEZY 500 duikt op in “Brown Clay”

Een adidas YEEZY 500 “Brown Clay” is online opgedoken. De aardekleurige sneaker komt precies op tijd voor dit najaar.

adidas YEEZY 500 “Brown Clay”

Foto: @influencevisions_

Het is de week van Kanye West, want nadat hij met DONDA zijn tiende studioalbum lanceerde, krijgen we nu een eerste blik op het nieuwste model uit zijn YEEZY-lijn met adidas: de YEEZY 500 “Brown Clay.” Een aardse, herfstkleurige sneaker, zal de “Brown Clay” de eerste nieuwe YEEZY 500-kleurstelling zijn die op de markt komt sinds de YEEZY 500 “Taupe Light” in juni.

Onthuld door Instagram-sneaker leaker influencevisions_, neemt de YEEZY 500 “Brown Clay” zijn bijnaam heel serieus, want hij is van hiel tot teen gekleed in verschillende bruine tinten. Deze omvatten een bovenwerk en tong van donkerbruin mesh, plus overlays van glad bruin leer en suède op de voorvoet. Fluffy, zachtbruine suède details op de toebox, veterogen en kraag zorgen voor een luxueus gestructureerd contrast, terwijl synthetische spatborden de gelaagde look verder versterken. Onderop wordt alles ingepakt met een bruine tussenzool met adiPRENE-demping over de hele voet.

Het gerucht gaat dat de adidas YEEZY 500 “Brown Clay” op 18 september uitkomt, maar dit moet nog worden bevestigd door YEEZY en adidas. De adviesprijs zal waarschijnlijk worden vastgesteld op € 200.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yeezyinfluence (@influencevisions_)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram