UITGAAN IN STIJL: Iris Hond 10x met Einaudi in Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam

Iris Hond & Strijkorkest Kamerata Zuid - Speelt Einaudi

UITGAAN IN STIJL: Iris Hond 10x met Einaudi in Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam

Iris Hond speelt in september tien keer Einaudi in Het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Koop nu jouw tickets en ga een avond uit in stijl!

Liefhebbers van een avondje uit in stijl opgelet, concertpianiste Iris Hond speelt van 4 tot 8 september tienmaal in Het Koninklijk Concertgebouw. Op het repertoire staat de prachtige muziek van Ludovico Einaudi. Kom jij binnenkort genieten bij deze prestigieuze concerten? Er zijn maar liefst 6.000 extra kaarten beschikbaar gesteld, dus jij kunt erbij zijn.

Iris Hond is een Nederlandse pianiste, componiste, zangeres en tekstschrijfster, die als concertpianiste zowel haar eigen werk als dat van andere componisten speelt. Van 4 tot 8 september zal zij zich buigen over het fantastische werk van Ludovico Einaudi, die bekend staat om zijn eigentijdse versie van klassieke muziek en een waar fenomeen is.

Modern klassieke, minimalistische en licht elektronische muziek versmelten bij Ludovico Einaudi tot een unieke stijl, die vol is van emotionele intensiteit. De Italiaanse pianist en componist heeft aangetoond klassieke muziek ook tot de verbeelding te laten spreken bij nieuwe generaties, waarmee hij een extra gateway voor jonge mensen heeft gecreëerd naar het luisteren van meer klassieke muziek. Niks stoffigs aan juist geweldig voor hen die zich graag cultureel verrijken, zoals wijzelf.

Voor een avondje uit met de partner is Iris Hond speelt Einaudi in Het Koninklijk Concertgebouw zodoende absoluut een aanrader. Dineer eerst romantisch bij een mooi restaurant in het Museumkwartier en bezoek vervolgens in chique outfit het concert. Jouw special lady zal wegdromen bij de muzikale kunsten van Hond en haar orkest. Grote klasse gegarandeerd!

Iris Hond & Ludovico Einaudi

Bij deze concertreeks zal de klassiek geschoolde pianiste en componiste samen met kamerorkest Kamerata Zuid een ode aan brengen aan Einaudi, één van de meest populaire componisten van onze tijd. Iris Hond zelf staat bekend om haar bijzondere uitvoeringen van het werk van de Italiaanse componist en de manier waarop ze de emotie en intensiteit die de composities van Einaudi kenmerken weet te vertalen in haar spel. Einaudi, die in 2011 met de soundtrack voor de filmhit Intouchables (zie hieronder) doorbrak bij het grote publiek, heeft de uitvoeringen van Iris “One of the most beautiful performances of my music” genoemd.

Iris Hond vertelt: “Het was al een geweldig vooruitzicht om straks weer op het podium van een van de mooiste zalen ter wereld te staan, zeker in combinatie met Kamerata Zuid. Ik ben heel blij dat Het Concertgebouw heeft besloten om de capaciteit te verhogen en alle mensen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen toch aanwezig kunnen zijn bij deze concerten.”

6.000 extra kaarten beschikbaar

Voor de tien concerten van Iris Hond in Het Koninklijk Concertgebouw zijn onlangs in totaal 6.000 extra kaarten beschikbaar gesteld. De eerste 4.000 kaarten voor de concertserie waren eerder in enkele dagen uitverkocht, dus mensen die eveneens deze prachtige, muzikale happening willen bijwonen, waar Iris Hond en kamerorkest Kamerata Zuid de muziek van Einaudi ten gehore brengen, hebben nu de ultieme kans.

Iris Hond en Kamerata Zuid spelen Einaudi
Datum: 4 – 8 september 2021
Locatie: Het Concertgebouw, Grote Zaal

De extra kaarten zijn nu beschikbaar vanaf €36, verkrijgbaar via concertgebouw.nl/iris-hond en aan de kassa van Het Concertgebouw. Voor deze concerten is een coronatoegangsbewijs vereist.

Hoofdafbeelding: Het Koninklijk Concertgebouw – Edwin Smulders

Post a Comment

#Volg ons op Instagram