“Apple lanceert nieuwe iPhone 13 en AirPods 3 volgende maand”

apple iphone 13 september release

“Apple lanceert nieuwe iPhone 13 en AirPods 3 volgende maand”

Apple lanceert de nieuwe iPhone 13 en AirPods 3 volgens gelekte informatie in september. Ga jij de smartphone en earphones kopen volgende maand?

apple iphone 13 september release

Nieuw gelekte info suggereert dat Apple’s aankomende iPhone 13 en AirPods 3 in september zullen worden uitgebracht in de winkel.

Volgens MacRumors ontdekte IT Home dat een Chinese e-commercepagina afbeeldingen had ingeladen voor zowel de iPhone 13 als AirPods 3, met releasedata die voor beide producten wijzen op de maand september. Alle vier de modellen van de smartphone zouden op 17 september verschijnen, terwijl de derde generatie van Apple’s oordoppen op 30 september zal arriveren.

Hoewel de screenshots deze data tonen, wijst MacRumors er wel op dat IT Home geen aanvullende informatie over het nieuws heeft verstrekt, en de website heeft eerder “gelekte” info vrijgegeven die uiteindelijk onnauwkeurig bleek te zijn. Apple heeft in ieder geval nog geen officiële releasedatum voor beide producten aangekondigd, dus geïnteresseerden kunnen ons in de gasten houden voor meer updates.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram