GIVEAWAY: Nieuwe ‘WRC 10′ trailer toont Colin McRae’s Subaru Impreza WRC in actie ter ere van release op 2 september

GIVEAWAY: Nieuwe ‘WRC 10′ trailer toont Colin McRae’s Subaru Impreza WRC in actie ter ere van release op 2 september

Nieuwe WRC 10 trailer toont Colin McRae’s Subaru Impreza WRC in actie ter ere van game-release op 2 september en wij geven een aantal PS4-games weg.

NACON en studio KT Racing lanceren deze week hun nieuwste uitgave van autoracespel WRC. De twee presenteren ter ere hiervan met plezier een nieuwe gameplay-trailer voor WRC 10, wat de officiële videogame is van het FIA World Rally Championship. Het spel is nu beschikbaar voor pre-orders voor pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4, en komt op 2 september officieel uit.

Om de vijftigste verjaardag van het kampioenschap te vieren, is de nieuwe WRC 10 game van enorm veel nieuwe content en sensaties voorzien. Beleef de meest intense momenten van 1973 tot nu in eigen huis! Je rijvaardigheid wordt op de proef gesteld in 19 historische evenementen waarvoor je je moet aanpassen aan de raceomstandigheden van elke periode.

De nieuwe content bestaat uit onder meer:

  • Vier nieuwe rally’s van 2021: Estland, Kroatië, België en Spanje
  • Zes historische rally’s: Met o.a. Akropolis, San Remo, Duitsland en Argentinië
  • 120 speciale proeven
  • 52 officiële teams uit het seizoen 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)
  • 20 legendarische auto’s van o.a. Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi en Toyota

De carrièremodus wordt al tijden unaniem aangemerkt als een van de best ontwikkelde en meest complete van alle racegames. Het is dan ook fijn om te horen dat ook deze uitgebreid onder handen genomen en nu de mogelijkheid bevat om je uitmonstering te ontwerpen, je eigen team te creëren en nieuwe auto’s van jouw kleuren te voorzien.

De hyperrealistische en ultranauwkeurige fysica-engine geeft je een nog beter rijgevoel, met betere aerodynamica, turbo en rembediening op alle oppervlakken. Het geluidsontwerp is ook aangepakt, waardoor de game nog meeslepender is.

Nieuwe trailer

De nieuwe trailer hierboven toont de iconische Subaru Impreza WRC tijdens de 1997 Rallye Sanremo, toen Colin McRae één van de indrukwekkendste overwinningen in zijn carrière behaalde na het inhalen van de indrukwekkende Tommi Mäkinen en Carlos Sainz. Dit historische evenement komt in WRC 10 beschikbaar voor spelers die de Standard of de Deluxe versie van de game pre-orderden. Zo kun jij op de wegen van Sanremo ook een legende als Collin McRae worden!

WRC 10 is met meer dan 22 evenementen een eerbetoon aan uiteenlopende rallysterren als Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Carlos Sainz, Peter Solberg, Tommi Mäkinen, Colin McRae, Ari Vatanen, Marcus Grönholm, Walter Röhrl en vele anderen.

Win jouw eigen WRC 10 game

WRC 10 ps4 winnenWRC 10 is vanaf deze week verkrijgbaar voor consoles, maar jij kunt jouw eigen exemplaar winnen voor de PlayStation 4. Wil jij winnen?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘WRC10’ en:

  • Volg ons op Instagram
  • Like op IG onze laatste 4 foto’s
  • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen exemplaar van het racespel!

Succes!

Meedoen kan tot 8 september en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram