Oche Amsterdam (her)opent vandaag haar deuren en biedt gastronomische dart experience met voormalig sterrenchef

Oche Amsterdam darts eten

Oche Amsterdam (her)opent vandaag haar deuren en biedt gastronomische dart experience met voormalig sterrenchef

Oche Amsterdam (her)opent vandaag haar deuren en biedt gastro-dart experience met voormalig chef-kok Michelinsterren-restaurant. Wanneer kom jij langs?

Oche Amsterdam darts eten

Oche (spreek uit als: ok-i) opent vandaag, op 26 augustus, haar unieke gastro-gaming concept in het centrum van Amsterdam; een bar waarbij gedart kan worden in combinatie met de beste, lokaal geïnspireerde, gerechten. Perfect voor een date, werkuitje of het begin van een avond stappen met vrienden.

Oche Amsterdam, gelegen aan de Utrechtsestraat, aan de zijde van het Rembrandplein, transformeert darten tot een sociale beleving anno 2021. Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van shared menus die zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen; chef-consultant en o.a. voormalig chef-kok van Michelinsterren-restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten.

Daarnaast biedt Oche op Amsterdam geïnspireerde cocktails en gerechten, zoals de Oche martini, geserveerd met een stroopwafel als garnering, maar ook een uitgebreide bier- en wijnkaart, waarbij het bier zichzelf tapt tot perfectie (zie video hieronder). Samen met een prachtig ontworpen ruimte aan het centrale Rembrandtplein zal Oche een ultieme en unieke toevoeging zijn aan het Amsterdamse horecaleven.

Het gastro-gaming concept is overgewaaid vanuit Oslo, waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Göteburg en onlangs in Miami. Amsterdam is daarmee een van de vijf vestigingen wereldwijd met een lokaal geselecteerd team.

“Oche staat voor een terugkeer van de interactieve, analoge en sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt vormt. In plaats daarvan krijgen real-life ervaringen en relaties de prioriteit en de aandacht die ze lange tijd niet hebben gehad, natuurlijk mede wegens de lockdowns”, vertelt Jarle Jensen, Fouder & Chief Operating Officer.

De opening van Oche Amsterdam vindt plaats op 26 augustus. Het is een perfecte plek voor een Dart Night/Date Night, maar ook voor personeelsuitjes, feestjes of een borrel voorafgaand aan een verdere langere avond. Oche heeft traditionele dartborden voorzien van elektronische gamefuncties, waardoor ze tientallen games bevatten, automatisch de score bijhouden en sommige zelfs tegen je praten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OcheAmsterdam (@oche.amsterdam)

Oche Amsterdam

Opent officieel op 26 augustus – RESERVEREN KAN NU
Utrechtse straat 11
Website: http://oche.com
Reserveringen: contact.amsterdam@oche.com
Telefoon: +31 20 8003 505

Oche Amsterdam darts eten

Oche Amsterdam darts eten

Post a Comment

#Volg ons op Instagram