Belvedere Vodka’s limited edition Summer Bay Bottle en de zomer worden gevierd met zonsondergangfeestjes

Belvedere limited edition Summer Bay Bottle

Belvedere Vodka’s limited edition Summer Bay Bottle en de zomer worden gevierd met zonsondergangfeestjes

De Belvedere Vodka limited edition Summer Bay Bottle is gemaakt voor de lange zomeravonden. Geniet mee tijdens de Sundowners op diverse locaties.

Belvedere limited edition Summer Bay Bottle

Speciaal voor de zomer is er nu de limited edition Summer Bay Bottle van Belvedere Vodka. En aangezien deze zomer Sundowner-party’s de nieuwste trend zijn – ofwel het vieren van de grootste liveshow op aarde: de zonsondergang – organiseert Belvedere in augustus en september eigen Sundowners op verschillende high-end locaties door heel Nederland. 

Beleef deze zomer de ultieme zonsondergang met 100% natuurlijke vodkacocktails en chill-outmuziek tijdens de Belvedere Sundowner. De zomer kent eindelijk weer wat mooie dagen, en dat betekent dat je weer kunt genieten van lange zomerse dagen aan bijvoorbeeld het water, met spectaculaire zonsondergangen die overvloeien in zwoele avonden.

Sundowners bij toplocaties met de Belvedere Summer Bay cocktails

Belvedere Vodka zelf staat natuurlijk bekend om de premium en natuurlijke kwaliteit en het soepele karakter; het drankje dat bij elke gelegenheid gedronken kan worden. Thuis, op het terras, in de club, aan het strand of dus tijdens de perfecte sundowner. En aangezien Sundowner-party’s de nieuwste trend van deze zomer zijn, organiseert Belvedere Vodka deze maand en september eigen Sundowners.

Het vodkamerk viert deze magische sundowner-momenten met volledig natuurlijke cocktails en chille settings tijdens exclusieve zonsondergangfeestjes. Neem plaats met je vrienden, nip van je vodkacocktail en relax met zicht op de dromerige horizon. Wordt jouw eerste cocktail de Belvedere Pomme Highball, waar appel en munt centraal staan? Of toch de Bel-Air, met heerlijke smaken als citroen, honing en amandel?

Bij W Amsterdam, The Harbour Club, Beachclub Royal en restaurant Copper Noordwijk aan zee vind je deze magische sundowner-momenten en cocktails. Het enige wat jij er hoeft te doen is ontsnappen aan the rush of the day!

De event-data zijn te vinden op de websites van de locaties en de events zijn gratis toegankelijk. De magische Belvedere Sundowners beginnen rond 17.00 uur

Belvedere limited edition Summer Bay Bottle

Belvedere’s limited edition Summer Bay Bottle

Het premium vodkamerk Belvedere staat bekend om vakmanschap, de traditionele manier van destilleren en het gebruik van slechts twee premium ingrediënten: Dankowskie rogge en bronwater. Hierdoor ontstaat er een 100% natuurlijke en pure vodka zonder toegevoegde suikers.

Om de zomer dit jaar te vieren, is er de limited edition Belvedere Summer Bay fles. De fles is geïnspireerd op een natuurlijke oase waar het zonlicht in stralen door de planten valt en mooie schaduwen creëert. En jij, jij ontspant aan het strand met je vrienden, waar een licht briesje de geuren van de zee en zomer met zich meebrengt.

Ervaar de zomer in je glas met een van de Summer Signature Drinks, allemaal verfrissend en gemakkelijk te bereiden met een paar simpele, natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen.

De limited edition Belvedere Summer Bay fles is vanaf nu te koop in geselecteerde winkels voor € 38,99.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram