Beelden Travis Scott’s nieuwste Nike Air Max 1 “Wheat” gelekt

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat"

Beelden Travis Scott’s nieuwste Nike Air Max 1 “Wheat” gelekt

Beelden van de aankomende Travis Scott x Nike Air Max 1 “Wheat” sneakers zijn gelekt. De nieuwe schoenen moeten dit najaar verkrijgbaar zijn.

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat"

In navolging van een teaser die vorige week op zijn sociale-mediapagina werd gepost, wordt nu gemeld dat Travis Scott’s nieuwste Nike Air Max 1-samenwerking dit najaar in meer dan één kleurstelling zal verschijnen.

De Travis Scott x Nike Air Max 1 “Wheat”, zoals gemarkeerd in zijn Instagram-bericht en gespot bij La Flame vorige maand, heeft een zanderige nubuck-overlay met schoenveterondersteuning, hoge veteroogjes en laterale hieldetails met hints van bruin en troebel grijs. Een materiaal met rastertextuur omhult de teen en de rest van het bovenwerk in dezelfde “Saturn Gold”-tint die zichtbaar is op de tussenzool van schuim. Een donkerbruine rubberen buitenzool maakt de look af. Net als de eerdere samenwerkingen van de rapper uit Houston met Nike, is de belangrijkste Swoosh omgekeerd gestikt.

Volgens Instagram-account ZSneakerheadz zal de “Wheat”-variant onderdeel uitmaken van een aantal reeks kleurstellingen. Elk paar moet € 160 kosten en de complete serie sneakers zal tijdens de feestdagen later dit jaar verkrijgbaar moeten zijn.

Fotocredits: ZSneakerheads

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram