TRAILER: Activision onthult eerste blik op ‘Call of Duty: Vanguard’

Call of Duty: Vanguard

TRAILER: Activision onthult eerste blik op ‘Call of Duty: Vanguard’

Een eerste blik op Call of Duty: Vanguard is door Activision vrijgegeven. Het nieuwe COD-spel zal verder worden onthuld in Warzone op 19 augustus.

Activision heeft officieel zijn nieuwe titel Call of Duty: Vanguard aangekondigd, het volgende spel in de populaire first-person shooter-videogamefranchise. De nieuwe trailer maakt duidelijk dat de game zich afspeelt in WOII.

De previewclip begint met beelden van de ravage van verschillende veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. De video switcht naar een leeg sluipschuttersnest, een slagveld in de woestijn, een Duits bos en een vervuild strand, en toont de verschillende maps die in de nieuwe game aanwezig zijn. Elke locatie verwijst naar personages die onderdeel van het spel zullen zijn, met gezichten die in verschillende delen van elk landschap verschijnen.

De trailer suggereert dat Vanguard alle vier de theaters van de Tweede Wereldoorlog zal omvatten: European Theatre, Eastern Front, Mediterranean/North-Africa en Pacific Theatre.

Hoewel er momenteel weinig bekend is over de gameplay, krijgen spelers een eerste meer gedetailleerde blik op Vanguard tijdens de wereldwijde onthulling in Call of Duty: Warzone, de gratis te spelen Battle Royale-game van de franchise, op 19 augustus om 13:30 uur EDT.

Call of Duty: Vanguard wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games, dezelfde studio achter Call of Duty: Advanced Warfare en Call of Duty: WWII.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram