Deze badkamer trends 2022 zijn misschien wel perfect voor in jouw woning

Badkamer trends 2022

Deze badkamer trends 2022 zijn misschien wel perfect voor in jouw woning

Deze badkamer trends 2022 zijn misschien wel perfect voor in jouw woning. Lees snel mee en ontdek welke ideeën geschikt zijn voor jouw badkamerinterieur.

Badkamer trends 2022

Alhoewel het zomerseizoen nog in volle gang is, kijken we al met een schuin oog naar het komende kalenderjaar. Wat worden de interessante badkamer trends 2022? Misschien verhuis je dit jaar nog wel of staat er een verbouwing op de planning, dus dan kan het geen kwaad om je alvast te laten inspireren.

In 2022 zien we dat er niet alleen qua uiterlijk een en ander mag veranderen, maar ook de gehele insteek van de badkamer. Waarom zou een badkamer altijd volledig gescheiden moeten zijn van bijvoorbeeld je slaapkamer? Gaan we ook dieper op in!

Kleur de badkamer bijvoorbeeld groen met behang

Een luxueus ogende badkamer is het doel? Kies dan eens voor behang! Steeds meer zie je badkamers met een goud, zilverkleurig of fleurig patroon, veelal in de vorm van een accent wall, ofwel een wand die vrij blijft van vocht en zodoende plek biedt voor creativiteit. Groen is de trendkleur 2022, dus deze kleur kun je gerust inpassen. Heb je direct een hele natuurlijke overgang naar planten, die zorgen voor extra rust.

Het bad als onderdeel van de slaapkamer

In hotels heb je ze vast weleens gezien, de kamer met een vrijstaand bad vlakbij het bed. Waarom niet thuis? Een badkamer kan op subtiele wijze heel mooi bij de rest van de woning betrokken, en dan vooral bij de slaapkamer. Geen deuren, maar een mooie opening en een vloer die doorloopt. Het wordt allemaal veel ruimtelijker en de rust van de slaapkamer en badkamer wordt mooi verenigd.

Tip: kies voor een mooi marmeren toilet en badkuip.

Badkamer trends 2022

Durf te experimenteren

Op het gebied van materialen hebben de afgelopen jaren vooral chroom en zwartkleurige opties de badkamer trends gedomineerd. In 2022 kunnen we echter veel meer verwachten van niet alleen goud en koper, maar ook grafiet en nikkel. Luxe ogende materialen die schitterend staan in de badkamer. Voeg een vleugje natuursteen of walnoot toe en je hebt een trendy badkamer die uitnodigt.

Futuristisch is de toekomst

Oftewel, implementeer slimme gadgets, zoals een smart douche, lampen met bewegingssensor, kranen met touchsensor, spiegels met ingebouwde radio enzovoort. De slimme badkamer van 2022 is overigens niet alleen voorzien van deze moderne snufjes, maar houdt ook rekening met duurzaamheid en mag dus milieuvriendelijk zijn. Hoe je dat doet? Denk aan waterbesparende douches en kranen!

Welk van deze badkamer trends 2022 zie jij wel zitten?

Badkamer trends 2022

Badkamer trends 2022

Badkamer trends 2022

Post a Comment

#Volg ons op Instagram