TRAVEL: De behoorlijke prijzen voor een nachtje bij Disney World‘s nieuwe ‘Star Wars’ hotel zijn bekend

Disney World Star Wars: Galactic Starcruiser hotel: info & prijzen

TRAVEL: De behoorlijke prijzen voor een nachtje bij Disney World‘s nieuwe ‘Star Wars’ hotel zijn bekend

Wat kost een nachtje bij Disney World’s Star Wars: Galactic Starcruiser hotel in Florida? Fans zijn vanaf 2022 welkom, maar verblijf is niet goedkoop.

Disney World Star Wars: Galactic Starcruiser hotel: info & prijzen

In afwachting van de opening van het aanstaande Star Wars: Galactic Starcruiser-hotel, heeft Disney nu prijsinformatie bekendgemaakt, wat ertoe heeft geleid dat veel fans van de franchise toch wel zijn gechoqueerd.

Volgens de website begint een verblijf van twee nachten in een van de 100 hutten op $ 1.209 per persoon per nacht (zo’n € 1.028) voor een tweepersoonskamer, wat betekent dat je in totaal maar liefst $ 4.809 betaalt, ongeveer € 4.089. Voor twee volwassenen met één kind komt het totaal op $ 5.999 voor dezelfde periode, omgerekend € 5.100. Hoewel de prijzen inclusief toegang tot Disney’s Star Wars: Galaxy’s Edge-themapark zijn, is het niettemin een exorbitant bedrag voor veel diehard-fans van de franchise, vooral aangezien dit om de goedkoopst beschikbare mogelijkheid gaat.

Een verblijf in het Star Wars: Galactic Starcruiser hotel biedt je ook een hele reeks meeslepende Star Wars-ervaringen, zoals lichtzwaardtrainingen, het bouwen van modelruimteschepen, racen met andere droids in een wedstrijd, een tour door de Black Spire Buitenpost op Batuu, en van een drankje nippen in de Sublight Lounge.

Disney World’s Star Wars: Galactic Starcruiser hotel in beeld

In een nieuwe trailer die is vrijgegeven door het entertainmentconglomeraat, kunnen fans een glimp opvangen van hoe het zou zijn als ze daadwerkelijk in het Star Wars: Galactic Starcruiser hotel van Disney World zouden verblijven.

De eerder genoemde, laagste prijzen gelden voor een standaardcabine met eten en drinken (behalve alcohol), evenals de hierboven aangehaalde activiteiten.

De officiële bedragen voor andere opgewaardeerde kamers moeten nog worden aangekondigd, maar als je ziet wat een standaardkamer met zich meebrengt, dan zullen gasten die een upgrade nemen zonder twijfel een onvergetelijke ervaring tegemoet gaan. Ge-upgrade kamers in het hotel zijn onder meer de Galaxy Chess Suite, die in plaats van het standaard enkele raam over twee ramen beschikt waardoor gasten de “ruimte” in kunnen kijken, terwijl de Grand Captain Suite zelf drie van deze ramen heeft.

De deuren van het Star Wars: Galactic Starcruiser hotel gaan in het voorjaar van 2022 open.

Fotocredits: Walt Disney World Resorts

Post a Comment

#Volg ons op Instagram